salon tatuaje Bucuresti

salon tatuaje Bucuresti

Daca la un moment dat ai ales sa-ti manifesti personalitatea printr-un tatuaj care te-a innebunit de placere la inceput, insa acum, din diferite motive, vrei sa scapi de el, ar trebui sa te documentezi despre procedurile pe care trebuie sa le urmezi. Poti primi, de asemenea, indrumari in acest sens de la salon tatuaje Bucuresti – Funkytattoo.ro, insa nu strica sa te pui la curent cu mai multe notiuni, pentru a lua o decizie corecta. Ratiunile pentru care se doreste indepartarea unui tatuaj sunt diverse, scopul unui asemenea demers este de a nu mai fi impovarat de un desen sau un text care nu te mai reprezinta. De multe ori, obtinerea unui loc de munca este ingreunata de vizibilitatea unui tatuaj pe corpul tau. Daca simbolul pe care il purtai era legat de o grupare sau o banda careia nu-i mai apartii, cu siguranta ca e timpul sa scapi de el. Acelasi lucru este valabil si in cazul unui mesaj care tinea de o dragoste din trecut, iar acum in viata ta a aparut o alta persoana speciala pentru tine.

Salon tatuaje Bucuresti te poate informa asupra cailor de indepartarea a tatuajului

Pentru a ndeparta complet sau partial un tatuaj, trebuie sa tii seama de optiunile pe care le ai la dispozitie, pentru a alege metoda cea mai potrivita pentru tine. In ziua de azi, cea mai utilizata metoda in acest caz este indepartarea cu ajutorul laserului. Principul este actionarea cu impulsuri luminoase foarte puternice asupra tusului, care este dispersat in fragmente mici care apoi sunt eliminate. Insa acest lucru nu poate fi realizat intr-o singura etapa. In functie de complexitatea tatuajului este necesar un numar mai mic sau mai mare de faze. Insa acestea, cu cat sunt mai numeroase, cu atat pot provoca daune asupra pielii tale, deoarece se creeaza vezicule dureroase, existand riscul ca acestea sa lase in urma cicatrici. Personalul de la salon tatuaje Bucuresti te poate informa despre aceasta procedura, cu detalii suplimentare. Expertii spun ca tehnologia avansata din timpurile noastre lucreaza in asa fel incat nu exista riscuri foarte mari de cicatrici, insa acest lucru poate varia de la o situatie la alta.

Procedeul de indepartare cu laser, detalii furnizate de salon tatuaje Bucuresti

In afara de faptul ca indepartarea cu laser este destul de dureroasa, procedeul este si foarte scump. Un tatuaj mare poate avea nevoie chiar de zece sedinte pentru a fi indepartat, asadar costul total s-ar putea ridica la o suma considerabila, iar eliminarea completa a desenului nu este garantata suta la suta.

Salon tatuaje Bucuresti te poate informa despre toate procedurile

Cei care doresc indepartarea unui tatuaj si nu se incumeta sa foloseasca metoda laserului, cu siguranta ca se intreaba daca nu mai exista si alte cai medicale pentru acest lucru. Acest lucru il pot afla de la salon tatuaje Bucuresti, unde personalul le va arata alternativele. Insa metodele respective sunt atat de dureroase, incat laserul va fi privit drept cea mai buna optiune, pana la urma. Ele includ tehnica de abraziune, de indepartarea a stratului superior al pielii prin frecare abraziva, sau excizia, adica indepartarea pielii desenate si coaserea la loc. Urmarile pe care le produc asupra pielii si cicatricile severe fac ca aceste metode sa nu mai fie practicate in prezent decat in cazuri foarte rare, atunci cand nu poate fi aplicata procedura cu laser.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.