Acasă Scrie o Știre

Scrie o Știre

Vrei ca tu, afacerea ta sau de ce nu a prietenului tău să devină mai vizibilă în mediul online?

Te aflii pe site-ul potrivit! Acum ai ocazia să faci acest lucru prin intermediul site-ului nostru StireaZilei.net

Tot ce trebuie să faci este să scrii un articol cât mai atractiv despre tine sau afacerea ta si noi il vom publica.

Pana in decembrie 2017 publicarea articolelor se putea face direct de pe acesta pagina in mod gratuit, dar incepand cu Ianuarie 2018 echipa StireaZilei.net a schimbat regulile de publicare a articolelor primite.

NOU! Ne găsiți si pe platforma Whitepress!. Înregistrați-va sau legați-va in cont; căutați stireazilei.net in lista de sit-uri si puteti vedea ofertele active pentru a va publica articolul sau advertorialul in mai puțin de 24h.

Daca aveai deja un cont creat pe site-ul nostru si nu ai primit noile reguli de publicare pe email sau esti pentru prima data pe acesta pagina te rugam completeaza formularul de mai jos, confirma-ti adresa de email si vei primi automat noile reguli.

Formular primire reguli publicare articole

* indicates required

Powered by MailChimp

Stai linistit, adresa ta de email este in siguranta cu noi si nu o vom dezvalui nimanui. Iti vom trimite noile reguli de publicare o singura data si in viitor noi oportunitati de promovare in cadrul StireaZilei.net Plus, te poti dezabona oricand, cu un singur click.

Pentru că suntem în continuă creștere și dorim să ne potolim setea de informație unică și de calitate, noi tot timpul suntem în căutare de noi colegi.

Așa că, dacă îți place să scrii și faci totul din și cu pasiune te poți alătura echipei noastre de copywriteri.

Vom fi onorați să te avem alături de noi