Acasă Despre Noi

Despre Noi

Cine suntem?

Suntem o echipă tânără în plină dezvoltare. Am înființat acest proiect Stireazilei.net din pasiune și din dorință de a strânge în același loc informație unică și de calitate pentru toți cititorii noștrii.  Nu ne dorim să fim doar un alt site de știri.  Considerăm că adevărata știre a zilei este aceea care ne  ajută cu sfaturi utile sau ne oferă soluții pentru problemele noastre zilnice.

Adevăratele știri ale zilei sunt acelea care ne îndemână să gândim pozitiv și să ramanem  optimiști indiferent de stiuatie pentru a reusi sa ne dezvoltam continu.  Noi credem cu tărie că trebuie să privim adânc în oglindă zilnic deoarece acolo vom vedea adevărata noastră competiție.

Adevăratele știri ale zilei sunt acelea care relatează numai adevărul.

Care este scopul nostru?

Scopul nostru NU se rezumă  doar la a oferi cititorilor noștrii cele mai interesante știri zilnice, ci ne dorim să promovăm și să facem cunoscuți acei oameni simplii, tineri care împărtășesc aceleași principii și valori  cu ale multora dintre noi și care prin multă muncă cinstită au reușit să producă o schimbare în viața lor, în viețile celor dragi dar și în România.

Alătura-te Echipei Nostre.

Acum că știi care sunt scopurile nostre :), ce crezi? Mergem pe drumul cel bun?
Dacă vrei să te alături echipei noastre află că suntem în căutare de AUTORI pentru StireaZilei.net.
Du-te pe pagina de contact pentru a afla cum ne poți contacta.