Evelina Paunescu. Makeup artist

Echipa noastră pornește de astăzi o serie de interviuri cu tineri din România care au talent nativ și care prin multă muncă cinstită au reușit să producă o schimbare atât în viața lor cât și în viețile celor dragi.

Astăzi, în cadrul primul interviu ne dorim să faceți cunoștință cu o persoană foarte talentată și modestă. Noi o considerăm o femeie de succes, suntem mândri cu ea și ne simțim onorați pentru că și-a rupt puțin timp din programul ei foarte încărcat pentru a răspunde întrebărilor noastre. Numele ei este EVELINA PAUNESCU, are 25 de ani și a ales să-și transforme pasiunea în profesie, este MAKE-UP ARTIST de 3 ani! Ea poate fi o sursă de inspirație pentru toate femeile din România. Haideți să o cunoaștem un pic mai bine.

Întrebarea 1: Te rog să ne descrii pe scurt experiență ta ca make-up artist?

Inițial nu m-am gândit, nici măcar o secundă, că am să ajung să fac asta. Totul a pornit ca o joacă, un hobby.
Țin minte că mă uităm non-stop la tutoriale de make-up pe Youtube și încercam să reproduc machiajele de acolo. Însă întotdeauna la final ieșea ceva diferit pentru că pe parcurs îmi veneau idei noi.
Apoi mi-am creat o pagină special dedicată acestui hobby, Eve Make-up, unde postam de fiecare dată când realizam ceva nou.
Următorul pas a fost începerea colaborării cu site-ul www.fashionisers.com, care mi-a propus să fac tutoriale de make-up. Această colaborare a reprezentat o provocare pentru mine, deoarece trebuia să vin mereu cu ceva diferit iar postările mele trebuiau să fie constante.
Recunosc faptul că uneori pot fi o fire mai comodă. Ei bine, acest proiect m-a făcut să-mi depășesc limitele, să mă țină ocupată și totodată să îmi creeze conținut pentru pagina mea de Facebook.
Odată cu această colaboare am început să machiez și alte persoane pentru că cererile erau din ce în ce mai mari. Și aici s-a produs trecerea de la hobby la profesie.
Anul acesta am ales să mă înscriu și la un curs de make-up în cadrul școlii de make-up Atelier Paris București, având-o ca profesor pe Paulina Buldumea. Am făcut acest pas atunci când am simțit că Youtube-ul nu îmi mai ofera nimic nou.
La acest curs am învăța să machiez în tehnici noi precum tehnica creionului, a acuarelei și a gelului.

Întrebarea 2: Ce realizări profesionale ai înregistrat în ultimul an?

Pentru că mi-am început anul înscriindu-mă la cursul de make-up, aș spune că obținerea calificării de make-up artist a fost una din realizări. Apoi faptul că am ajuns să machiez în cadrul mai multor televiziuni precum Pro Tv și Prima Tv, dar și pentru filme și prezentări de modă. Pentru toate îi sunt recunoscătoare Paulinei Buldumea, care mi-a dat ocazia să ajung acolo.

Întrebarea 3: Care este principala provocare în meseria ta?

Principala provocare este să înțeleg ce își doresc clientele mele. Uneori trebuie să citesc printre rânduri, deoarece termeni precum ” natural”, „strident” sau „simplu” pot însemna lucruri diferite pentru fiecare. De altfel sunt și femei care vin și se lasă pe mână mea fără să-mi dea vreun alt indiciu.
Este foarte important pentru mine ca ele să plece 100% mulțumite.

Întrebarea 4: Dacă ar fi să-ți schimbi meseria, ce altceva ai vrea să faci?

În mod sigur tot ceva legat de beauty sau ceva creativ. Nu cred că aș putea să am o meserie care nu ar presupune activități creative. Sau dacă aș putea, în mod sigur nu aș fi fericită :))

Întrebarea 5: Care este secretul succesului tău?

La asta nu m-am gândit până acum! Faptul că îmi place ceea ce fac, n-am forțat niciodată lucrurile și nu am ales meseseria asta pentru că e în trend.

Întrebarea 6: Cum reușești să îți împarți timpul între serviciu și familie?

Se întâmplă ca timpul meu liber să fie foarte restrâns uneori (în special în proiectele de la tv unde nu există un program fix) dar atunci când îl am, aleg să las orice alt lucru deoparte și să îl petrec cu cei dragi.

Întrebarea 7: Ce îți place să faci în timpul liber?

Lucruri simple. Îmi place să merg la film, să gătesc ori să „fug” din oraș pentru o gură de aer curat.

Întrebarea 8: Dacă ai avea o baghetă magică, ce ai face cu ea?

Grea decizie… Cred că le-aș oferi sănătate celor dragi.

Întrebarea 9: Scrie, te rog, un citat celebru care te reprezintă!

Better arrive late, than arrive ugly! :))

Dacă îți place Evelina, intră pe  pagina ei de Facebook: www.facebook.com/evelinamakeup
Aici poți lua legătura cu ea sau poți vedea toate noutățile în materie de make-up.
Te invit să citești articolele săptămânale traduse de mine (vezi aici primul articol) și efectuate de Evelina, pentru a învăța cum să realizezi singură un machiaj profesional, pas cu pas!

Dacă cunoști sau ai în cercul tău de prieteni un om talentat, nu ezita să ne pui în legătură cu el. Vrem să facem cunoscuți toți oamenii ‘frumoși’ din toate punctele de vedere!
Până la următorul interviu, te rog, să ai grijă de tine!

Aștept comentariile voastre mai jos.

 

4 COMENTARII

 1. Evelina este doar una dintre miile de tinere make-up artisti din Romania, care trebuia in sfarsit promovata! Ma bucur atat de mult ca am citit un articol-interviu despre ea! Mult succes in continuare Eve! Si felicitari Lucia pt un articol atat de reusit! Astept sa citesc despre mai multi tineri talentati, cum ar fi cea mai tare stilist-protezista de unghii tehnice (dupa parerea mea, Chrisss Nails), si muuuulti altii pe care ii cunosc, si daca i-as insira, as face o ditamai lista!

  • Multumim Alexandra pentru feedback.
   Aceasta este si intentia nostra: sa promovam tinerii talentati din Romania.
   Lucia a facut o treaba excelenta , Felicitari.

   PS: Nu ne deranjeaza sa insiri ditamai lista, o sa ii promovam pe toti cei care merita promovati pentru munca si talentul lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.