machiaj Ochi ca a unei pasari din Paradis

Culorile naturii pot fi o sursă de inspirație pentru a crea un machiaj care să atragă priviri și care sa nu lase pe nimeni să treacă indiferent. Din această cauza, astăzi am ales să ne inspirăm din culorile Paradisului pentru că este acel loc fermecător creat de Dumnezeu pentru toți admiratorii frumuseții cerești. Din această natură exotică, am ales ca inspiratie, culorile penelor de păun. Acest machiaj îndrăzneț poate fi ideal pentru o petrecere, un bal, orice ocazie sepeciala, sărbătoare sau magica vacanță de vară.

Astăzi vă arătăm pas cu pas cum puteți crea acest machiaj special care se adresează tuturor femeilor care iubesc culorile îndrăznețe, au stil și își doresc să arate uimitor la orice petrecere.Cum poți crea un look ca al unei păsări din Paradis.

Pentru acest machiaj ai nevoie de:

 • Fond de ten
 • Anticearcăn
 • Bază, crema, pentru fardul de pleoape
 • Creion pentru sprâncene
 • Fard de obraz
 • O bază, pudra, de fard pentru pleoape de culoare albă
 • Fard de ploape în următoarele nuanțe: vișiniu, maro, roșu strălucitor, violet, verde și culoarea piersicii.
 • Rimel de culoare neagră
 • Gene false
 • Creion, lichid, contur negru
 • Creion contur,alb, cremos
 • Ruj de culoare roz, deschis
 • Pensule pentru machiaj

Acum că avem tot ce ne trebuie putem începe machiajul. Urmărește cu atenție pașii și vei obține un rezultat perfect!machiaj Ochi ca a unei pasari din Paradis

Pasul 1: Machiajul ochilor nu necesită cunoștințe profunde în materie de makeup, ai nevoie de creativitate și imaginație. Poți experimenta diverse culori pentru a obține un look fantastic, dar când vine vorba de machiajul feței, aici ai nevoie de mai multă atenție pentru a putea crea o bază perfectă. Incepe machiajul întotdeauna după ce ți-ai curățat fața. Folosește o bază de machiaj și un fond de ten, speciale pentru tipul tău de piele și culoare. Pentru a obține un machiaj mat, la sfârșit aplică un strat de pudră. Conturează-ți fața cu fardul de obraz, în funcție de forma acesteia.

Pasul 2. Folosește un creion de sprâncene,apropiat de culoarea ta naturală, pentru a le contura și pentru a le da o formă frumoasă,
Pasul 3. Aplicați mai întâi baza crema, apoi baza de culoare albă peste toată pleoapa.
Pasul 4. Acum este timpul pentru culoare! Începem cu verde, pe care îl aplicăm în colțul exterior și încercam să conturăm forma unei aripi. machiaj Ochi ca a unei pasari din Paradis

 

Pasul 5. Aplicați fardul de pleoape violet aproape de cel verde și încercă să le combini puțin.
Pasul 6. Acum aplică fardul vișiniu, lângă cel violet și amestecă-le. De-a lungul bazei de vișiniu se aplică un ton din roșul strălucitor.
Pasul 7. Aplică în colțul interior al ochiului fardul de culoarea piersicii.
Pasul 8. Tot cu același fard luminează și arcada sprâncenelor.machiaj Ochi ca a unei pasari din Paradis

machiaj Ochi ca a unei pasari din ParadisPasul 9. Definește linia internă a ochiului cu un creion alb și prelungește această linie și în exterior.
Pasul 10. Subliniază linia de jos a ochiului cu un fard maro. Aplică și un anticearcăn sub ochi.
Pasul 11. Pentru un efect dramatic, se aplică dermatograf negru pe linia genelor superioare. Apoi, aplică rimel negru pe gene în câteva straturi sau folosește gene false.
Pasul 12. Termină machiajul aplicând rujul de culoare roz. machiaj Ochi ca a unei pasari din ParadisMachiajul tău este gata, iar acum ai ochi în culorile penelor de păun care îi va uimi pe toți cei aflați în jurul tău!
Urmează acești pași simpli pentru a avea niște ochi divini cu orice ocazie! machiaj Ochi ca a unei pasari din Paradis
Așteptăm comentariile tale mai jos. Spune-ne dacă ți-a plăcut machiajul și dacă l-ai încercat!

Acest machiaj este făcut de Evelina Paunescu.
Articolul este preluat și tradus de pe http://www.fashionisers.com/beauty-tips/party-makeup-bird-of-paradise-eye-makeup-tutorial/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.