cumpara o masa de biliard

După îndelungi calcule și nenumărate planuri, te-ai hotărât în sfârșit să îți cumperi o masă de biliard de care să te bucuri atunci când îți inviți prietenii la tine. Dar ce te faci dacă nu știi mare lucru despre aspectele pe care trebuie să le îndeplinească o masă de biliard de calitate? Înainte de a face un astfel de pas, informează-te, pentru a fi sigur că iei cea mai bună decizie. Citește în continuare câteva ponturi despre cumpărarea unui astfel de produs, care sper să îți fie de ajutor.

1. Bugetul

Înainte de a căuta o masă de biliard, trebuie să stabilești exact suma pe care ești dispus să o cheltuiești. O astfel de masă poate costa de la câteva sute până la câteva mii de lei, în funcție de dimensiuni și calitate. Pe internet găsești numeroase site-uri cu o gamă variată de mese de biliard din care poți alege.

2. Spațiul

Un aspect important de care trebuie să ții neapărat cont înainte de a achiziționa un astfel de produs este spațiul în care îl vei instala. În funcție de spațiul disponibil poți alege și dimesiunile viitoarei mese de biliard. Cu siguranță nu vrei să cheltuiești o avere pe o masă pe care nu ai unde să o așezi.

3. Transportul

În cazul în care vrei să cumperi masa de biliard de la un magazin local, ai grijă să iei cu tine suficiente ajutoare și o mașină încăpătoare, pentru a putea fi sigur că o poți duce acasă. Cel mai probabil, însă, masa pe care o vei cumpăra nu va fi asamblată așa că ai putea să o manevrezi mai ușor.

Pe de altă parte, dacă alegi să o comanzi de pe internet, interesează-te dacă masa de biliard vine însoțită de instrucțiuni de asamblare. Instalarea acesteia trebuie făcută ca la carte, pentru a te putea bucura de un joc de biliard la cele mai înalte standarde.

Ca un ultim sfat la acest capitol, te sfătuiesc să nu încerci să manevrezi o masă de biliard gata montată de unul singur (în cazul în care este nevoie să fie manevrată) deoarece riști să o deteriorezi sau, mai rău, să rămâi tu cu dureri mari de spate.

4. Calitatea

Acest aspect este în strânsă legătură cu bugetul pe care te-ai hotărât să îl aloci acestei achiziții. Nu te poți aștepta ca o masă de biliard de 2 – 3 sute de lei să fie egală din punct de vedere calitativ cu una de 2000 de lei. Cu toate acestea, trebuie să urmărești ca raportul preț/calitate să fie convenabil. Verifică fiecare detaliu (suprafața de joc, bilele, tacul, buzunarele etc) care te interesează pentru a fi sigur că faci cea mai bună investiție.

O masă de biliard este o investiție importantă de care ar trebui să te bucuri mulți ani, fie că o folosești împreună cu familia sau doar cu prietenii.

Alte sfaturi folositioare poti gasi si in urmatorul articol Ce trebuie să știi innainte de a cumpăra o masă de biliard

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.