Zece chestiuni simple

1. Toate avem „colăcei” atunci când stăm jos. De la o femeie la alta diferă doar forma, mărimea și numărul lor. Și amplitudinea crizelor noastre de isterie din cauza lor.

2. Dacă cineva se uită cu ochi răi la tine și pare că urmează să crape de invidie, înseamnă că ești bună rău. Dacă nu observi că te privește, să fii sigură că o va face imediat ce te întorci cu spatele. Fă un experiment și întoarce-te exact când se așteaptă mai puțin…te vei distra!

3. Pentru fiecare femeie nefericită că este prea grasă, prea înaltă, prea brunetă, cu fundul prea mare sau sânii prea mici, există o femeie care plânge că este exact pe dos. Așadar, dacă nu te împaci cu felul în care ești, vei fi nefericită oricum. Alta ar fi extrem de fericită să fie în pielea ta. Și atunci, de ce-ar fi alta fericită și nu tocmai tu?

4. Încearcă să te vezi prin ochii celor care te iubesc, nu prin prisma bârfelor celorlalți. Ultimii există doar pentru amuzament. Ceilalți contează cu adevărat. De ce ți-ai pierde timpul cu o șleahtă de clevetitori?

5. Nu căuta un bărbat care să vină să te salveze de ceva, de vreo situație anume sau de tine. Încearcă să te salvezi singură de sărăcie, totalitarismul părinților, complexe sau indiferent despre ce anume este vorba. Vei simți gustul independenței, nu al slugărniciei.

6. Nu trebuie să-ți iubești fiecare parte a corpului. Exact partea care ție îți place cel mai puțin va fi adorată de un bărbat. Sau, pur și simplu nu-i va păsa că nu este perfectă.

7. Dacă nu ești considerată a fi o prioritate, nu accepta rolul de „opțiune”. La un moment dat, pentru un anumit bărbat vei însemna totul. Caută-l sau ai puțintică răbdare. Am zis „răbdare”, nu să stai cu mâinile în sân…

8. Nu trebuie nici să te placă, nici să te iubească toată lumea. Nici tu nu îi placi pe toți. Asta ar fi chiar culmea!

9. Cu cât te vor bârfi, blama, contrazice sau combate, cu atât mai mult vor să fie în pielea ta. Cu cât vor încerca să te descurajeze, cu atât se vor teme mai tare că vei reuși. Dacă vei ține cont de cele două, vei ști ce atitudine să adopți.

10. Nu uita că, oricât de banală, ștearsă sau imperfectă le vei părea unora, ești o femeie unică. Iar părerea lor nu contează. Dar absolut deloc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.