Sărbătorile se apropie cu pași repezi și ai realizat că poate chiar va trebui să te bazezi pe Moș Crăciun dacă nu începi să faci cumpărăturile cât de curând. Însă nici nu vrei niște cadouri tradiționale, de care s-au săturat deja toți din familie și prietenii tăi își dau ochii peste cap când desfac ambalajul.

Ai nevoie de ceva care să evidențieze personalitatea aparte a fiecăruia dintre cunoscuții tăi, ai nevoie de ceva care să scoată în evidenta spiritul atletic ce se ascunde în interiorul fiecăruia dintre noi.

Că să iți facem munca mai ușoară, noi, micii elfi am pregătit o listă cu Idei Cadouri Sportive pentru tine, pe care o poți lua când mergi în cel mai apropiat Decathlon sau dacă navighezi valurile site-ului online.

Lista Top 5 Idei de Cadouri Sportive

Idei Cadouri Sportive pentru mama mereu activă

Mamele sunt niște ființe extraordinare, dotate cu o energie supraumană, pentru care multitaskingul este floare la ureche.

Astfel, vor avea nevoie de un cadou pe cinste, care să țină pasul cu ele.

Poți opta pentru o pereche de șosete groase , numai bune pentru o drumeție pe timp de zăpadă, alături de care mai încape în cadou și o căciulă colorată, pentru stropul acela de culoare de care avem nevoie iarna.

Iar dacă vrei să faci efortul extra, orice pereche de șosete se potrivește de minune într-o pereche de bocanci adecvați.

Idei Cadouri Sportive pentru tații mereu puși pe șotii

Știm, bărbații sunt ființe generoase, care se ocupă mereu de desfăcutul borcanelor, schimbatul becurilor, verificatul țevilor prin casa iar în jurul casei de multe altele.

Astfel, pentru fiecare „tăietor de lemne” din adâncul sufletului unui tată, poți cumpăra pantaloni potriviți pentru zilele răcoroase care merg mână în mână cu un polar călduros .

Daca vrei să fii moșul cel bun și să zgudui portofelul, adaugă și o geaca impermeabilă care îl va proteja de frig data următoare când schimbă gardul!

Idei Cadouri Sportive pentru copii, elfii familiei

Știm că este o continua provocare să ții pasul cu elfii familiei, indiferent că sunt copiii tăi sau copiii rudelor tale. Dacă ar fi să retrăiești anii copilăriei, care ar fi cele mai frumoase lucruri pe care le-ai aduce cu tine, pentru adultul din prezent?

Poate ai observat că trotinetele sunt un trend în acest an, astfel, trebuie să ții pasul cu moda, optează pentru un cadou epic – o trotinetă.

Dacă nu sunt la vârstă necesară, orice copil se vă simți special cu o căciulă de sezon, călduroasă, cu animalute.

Dacă vrei să faci fericiți mai mulți copii (și poate și adulții care nu vor recunoaște), readu la viață jocurile copilăriei, învață-i să tragă cu arcul!

Idei Cadouri Sportive pentru bunica mereu tânăra la suflet

#OferăUnCadouSportiv și pentru membrii mai vârstnici ai familiei tale; nu uita, sportul nu este doar pentru cei tineri sau pentru atleții performanți. Sportul este pentru noi, pentru tine, pentru toată lumea!

Și bunica are nevoie de o geacă pufoasă când merge la piață sau poate când vă însoțește într-o drumeție!

Și indiferent de activitățile ei, oricine necesită o căciulă pe vreme de iarnă, poți opta pentru un model clasic, potrivit pentru orice vârstă.

Idei Cadouri Sportive pentru bunicul care a vazut razboaie

Nimeni nu știe mai bine decât bunicul familiei care sunt dificultățile vieții, prin ce trebuie să treacă un om pentru a ajunge la înțelepciune. Astfel, ai nevoie de un cadou pe măsură, care să fie ținut minte.

O pereche nouă de cizme este binevenită pentru treburile zilnice prin curte. De asemenea, o geacă matlasata i-ar putea ține de cald indiferent de mediul în care se află!

#ȘtiuCeVreiDeCrăciun, iar alături de Decahtlon poți oferi cele mai inedite cadouri, care nu vor fi doar practice și bune pentru orice activitate ci și în ton cu moda.

Ieși din normele tradiționale și îndrăznește să oferi mai mult, îndrăznește să oferi de Crăciun nu doar cadouri ci bucurie, amintiri și clipe de neuitat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.