apelati la serviciile de deratizare de specialitatePrezinta o importanta sporita pentru noi sa ne asiguram ca ne desfasuram activitatea si habitam intr-un spatiu cat mai curat, sigur si sanatos. Tocmai de aceea este recomandat sa apelati la serviciile de deratizare de specialitate.

Pericolul pe care il constituie prezenta rozatoarelor in spatiul nostru este ingrijorator, acestea fiind purtatoare de boli precum ca rabia, tifosul, trinchineloza, numeroase micoze etc., care se transmit la om. Transmiterea acestor boli se face fie direct- prin rani deschise ale persoanei, prin consumul de alimente contaminate sau prin muscatura- fie indirect, prin capuse, acarieri si purici, care se hranesc din rozatoarele infectate.

Acesta este motivul principal pentru care trebuie sa apelam la serviciile de deratizare; apoi ar mai fi si pierderile materiale, cauzate de rosaturile rozatoarelor.

Serviciile de deratizare specializate

Serviciile de deratizare constau in procesul de prevenire si combatere a rozatoarelor, care ne invadeaza spatiul. Serviciile de deratizare sunt de mai multe feluri:

  • servicii de deratizare profilactica ( preventiva)
  • servicii de deratizare de combatere

Serviciile de deratizare profilactica se face pentru prevenirea aparitiei rozatoarelor.

Serviciile de deratizare de combatere sunt obligatorii si se se realizeaza periodic, cel putin la trei luni.

Serviciile de deratizare se pot realiza prin metode mecanice ( vezi capcanele) sau chimice ( tratamente pe baza de solventi chimici). Cele din urma sunt mult mai eficienta, pentru ca raza de actiune este mai extinsa.

Pentru a fi siguri ca serviciile de deratizare dau roade este indicat sa apelam la serviciile de gen ale unei firme profesionale. Astfel, procesul de deratizare are sa fie simtitor mai scurt si cu siguranta, mult mai eficient. De asemenea, o echipa de specialisti este capabila sa evalueze stadiul de contaminare si deci serviciile de deratizare pe care vi le va propune au sa fie cele mai potrivite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.