Dragi OZN-iste,

Sunteți chemate înapoi pe Terra, indiferent unde anume vă aflați. Nu că ne-ar fi dor de voi, dar dorim să vă informăm că nu tot ce zboară este și OZN, nu tot ce este „glossy” este de bun gust și nu tot ce este „trend” ți se și potrivește. Mai mult, din anumite puncte de vedere, unele dintre voi păreți să fi eșuat lamentabil fix pe planeta maimuțelor unde, culmea, păreți să vă simțiți ca acasă.

Totodată, poate că este momentul potrivit să aflați că nu există control absolut, așa cum nu există adevăruri absolute. Nu există perfecțiune și tocmai imperfectiunea fiecăreia dintre femei este acel „blink” pe care îl simt bărbații când ne văd.

De asemenea, în cazul în care nu v-ați mai privit de ceva vreme în oglindă, trebuie să știți că testosteronul este caracteristic bărbaților, așa că, lăsați-l lor.

Mai mult, dacă ne mai îmbrăcăm câteodată în pantaloni, asta nu înseamnă că trebuie să ne purtăm ca un bărbat. Asta include înjurăturile, shot după shot sau altele.

Chiar și așa, sunt câteva lucruri pe lumea asta de care, oricât ai uza, nu te vor putea transforma în ceea ce nu ești.

De exemplu, copy-paste-ul nu te face mai inteligentă, mașina de mare viteză nu te face mai iute la minte, înjurăturile din trafic nu te fac mai impunător, aparatul ultra-șmecher de cafea nu îți prezice cel mai strălucitor viitor, internetul de mare viteză și telefonul ultra-performant nu te fac mai informat și nici nu îți măresc viteza sinapselor neuronale, mașina de spălat vase nu spală și conștiința, iar cea de spălat rufele nu îți spală păcatele. Țoalele branduite nu îți îmbracă și caracterul, iar cremele, măștile și tratamentele cosmetice nu îți fac obrazul mai subțire. Nopțile petrecute în cluburi nu îți desăvârșesc educația.

De asemenea, perfecțiune nu înseamnă 90-60-90, nici botox, silicoane, lifting sau fese rotunde. Nu înseamnă opt ore de sală pe zi. Numărul de like-uri nu îți stabilesc IQ-ul, personalitatea sau popularitatea. Și toate astea, doar pentru a vă găsi perechea potrivită, bărbatul ideal sau jumătatea!

De ce nu sunt potrivite?

Pentru că, în mod paradoxal, Prințul nu apare niciodată călare pe un cal alb și nici sub balconul tău, acompaniat de cinci mariachi ca să te impresioneze cu vreo serenadă.

De multe ori, se întâmplă să-ți apară în cale îmbrăcat într-un tricou simplu sau o cămașă cadrilată, blugi și un zâmbet sincer.

Nu trebuie să săruți toate broaștele sau să îți dai întâlnire cu toată balta ca să îți găsești Prințul. Trebuie doar să deschizi bine ochii și să asculți. Să vezi ce are de zis. Nu știu dacă, neapărat, să îl chestionezi ce are de oferit.

Dar, chiar și așa fiind, fii deschisă. Lasă ușa sufletului deschisă și nu te încrunta la fiecare pas. Nu știi niciodată când apare.

Și renunță la deghizări. Câteodată, norocul caută pe cineva anume. Cum va ști că tu ești cea pe care o caută cu atâtea modificări de aspect, atitudine sau stil ??

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.