Copii din Nepal
Photo Credit: Tom Van Cakenberghe/Save the Children

În urma cutremurului devastator de sâmbătă din Nepal, mii de copii sunt răniți, nu au adăpost și luptă pentru a avea acces la apă potabilă și hrană. Multe echipe de salvare sunt acolo și fac tot ce este nevoie pentru a salva vieți.

 Copii din Nepal au nevoie de ajutorul tuturor.

Și tu poți întinde o mână de ajutor. 

Aproape 2 milioane de copii sunt afectaţi de cutremurul din Nepal şi au nevoie de ajutor de urgenţă. Peste 4.200 de oameni au murit în urma acestui dezastru. Ajută-ne acum să ajungem mai repede şi mai eficient la toţi cei afectaţi! Multe familii au pierdut şi puţinul pe care îl aveau, de aceea sprijinul tău este crucial.
Echipele Save the Children fac toate eforturile pentru a ajunge la copiii vulnerabili şi familiile lor pentru a le asigura asistenţă medicală, hrană şi adăpost. Echipe formate din medici, paramedici, psihologi şi analişti situaţii de urgenţă se află în zonele afectate de cutremurul din Nepal.

relateaza site-ul SalvatiCopiii.ro
 

StireaZilei.net se alătură campaniei lansată de Organizația Salvați Copiii și îndeamnă cititorii site-ului nostru să dea o mână de ajutor copiilor din Nepal .

Poti dona si tu 2 euro prin SMS la numarul 8825

(Suma alocată cauzei este de 2 euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele  Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartelele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.)

Intra pe site-ul organizatiei Salvati Copii Romania si doneaza prin plata cu cardul 10 lei, 25 lei, 50 lei sau 100 lei . Dute la SalvatiCopiii.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.