1. Orice îmi pun în gând să fac, încep cu gândul că voi reuși și nu mă gândesc niciodată la eșec. Oricum, teama de eșec este mult mai mică decât dorința de a învinge. Și, singura șansă să aflu dacă pot este să încerc, așa că îmi urmez întotdeauna visurile. Măcar de curiozitate, să văd unde duc….
2. Dacă azi simt în mod greșit că nu mai pot continua, mă opresc și fac ceva ce îmi place mai mult în colțul meu de liniște și confort….iar mâine revin și continui cu forțe noi ce începusem!
3. Nu am niciodată motiv să fiu dezamăgită, pentru că, indiferent ce s-ar întâmpla voi învinge sau voi învăța din experiența trăită. Poate mai pierd câteodată câte o luptă, însă succesul se află numai la capătul bătăliei. Un insucces mic nu este decât o binecuvântare deghizată, pentru că doar așa aflu dacă și unde am greșit.
4. Îi ascult doar pe cei care mă încurajează și mă susțin, iar cei care îmi sunt împotrivă există în viața mea doar pentru a mă ambiționa mai tare…și știu că, indiferent ce ar spune cineva, numai eu pot face imposibilul să devină posibil.
5. Toate lucrurile le fac zâmbind, cu inima deschisă și cu siguranța că imposibilul nu există, deoarece doar o atitudine pozitivă mă poate propulsa către succes. Nicio încercare nu este prea grea și niciun drum nu este prea lung!
6. Timpul este singurul meu inamic, însă numai propria organizare il poate contrabalasa ca efect. Pentru asta există și mobilizarea și voința!
7. Mă aliez cu cei puternici, dar îi ajut și pe cei aflați în nevoie. Numai așa îmi pot păstra un echilibru între dorințe și realitate, între determinare și epuizare. Numai așa știu unde vreau să ajung, însă nu uit niciodată de unde am plecat. Unii îmi dau putere să continui, ceilalți mă motivează să nu mă opresc din drum!
8. Nu contează dacă alții nu au reușit, pentru că asta nu înseamnă ca eu nu voi putea reuși. Pe de altă parte, dacă alții au reușit, înseamnă că și eu voi putea, pentru că nu sunt cu nimic mai prejos decât alții.
9. Nu alerg după recompense. Dăruiesc cât pot de mult fără să aștept nimic în schimb. Există o lege a compensației în viață astfel încât niciodată nu voi avea nimic de pierdut. Niciodată nu am pierdut dăruind. Dimpotrivă, toate gesturile frumoase mi s-au întors înzecit!
10. Niciodată nu spun „nu”. Încep cu „să vedem…”, continui cu „încercăm…” și apoi vedem ce va ieși. Nu există nici cuvântul și nici noțiunea de „imposibil”….asta a reieșit din primul meu lucru dus la bun sfârșit cu succes, atunci când nimeni nu credea în mine. Acum cred eu în mine și acest lucru îmi este de ajuns!

 

Succes tuturor, indiferent ce vă propuneți. Fiți determinați, ambițioși, luptători, motivați, organizați, hotărâți, încrezători și veți învinge!
Încercați înainte de a zice „nu”, pentru că primul pas este să încerci, numai așa poți continua și apoi duce la bun sfârșit ceea ce v-ați propus!
Doar încercând puteți afla ce sunteți în stare să faceți!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.