Cum să cucerești o femeie la prima întâlnire. Ghid despre ce

Încă de la început, precizez că tot ceea ce urmează se referă la o femeie. La o femeie adevărată, nu la botoxate, pițiponcite, fițimoace sau siliconoase botoase. Pe alea știți cum sau, mai bine zis, cu ce anume le puteți cuceri. Ele sunt cea mai mică dintre problemele voastre…

Cu femeile însă, treburile stau un pic mai…complicat.

1. Nu veni cu flori la prima întâlnire, decât dacă vii să o iei de acasă și i le dai în casă sau, cel puțin în pragul casei, în așa fel încât să le poată lăsa acasă. Crede-mă, nu este nimic mai penibil decât să te plimbi cu un buchet de flori în mână…o oră, două… Asta dacă nu cumva o vei enerva și îți va spune după nici o oră că trebuie să ajungă acasă ca să salveze florile …

2. Nu te da mare. Nu te lăuda, nu te umfla în pene cu ce ai reușit tu să faci până acum în viață, cu banii, cu mașinile, cu masteratele, doctoratele, cu cariera sau cu afacerile tale. Se va simți măruntă, neînsemnată și, dacă este ambițioasă, se va simți fără importanță. Nu ne place asta. Tot la capitolul acesta intră și faptul că nu este nimic mai dizgrațios decât un bărbat care vine la întâlnire cu o „zgardă” de aur opulentă la gât, își zornăie niște brățări sau alte asemenea. Nu te abține de la un ceas, dar lasă inelele acasă. La capitolul îmbrăcăminte, depinde unde anume mergeți la prima voastră întâlnire. Totuși, evită adidașii, teneșii sau alte grozăvii de-astea. Poți încerca o cămașă care merge și la blugi sau ceva de genul lejer, dar confortabil și plăcut vederii, fără a fi nimic strident. Evită, totuși, eșarfele înodate alambicat și alte acareturi de metrosexual….nu ne dăm în vânt după așa ceva.

3. Pe cât posibil, încearcă să nu folosești telefonul mobil. Nici măcar nu-l scoate. Nu-l scoate nici măcar ca să te uiți ce oră este. Este tare penibilă situația în care te aude spunând cuiva la telefon „nu pot să vorbesc…îți povestesc eu altă dată…”. Dacă nu poți să vorbești, de ce-ai mai răspuns? Eventual, dacă nu poți altfel, lasă-l pe modul silențios sau vibrații. Va observa că sună, dar va aprecia faptul că nu răspunzi. Acordă-i ei toată atenția. Fă-o să se simtă importantă. În definitiv, dacă o placi și ai ales să îți petreci câteva ore cu ea, atunci fă-o să se simtă în prim plan.

4. Nu o forța să facă nimic din ceea ce nu vrea. Dacă a zis „nu”, apăi „nu” rămâne. Asta dacă nu cumva îți trece prin cap ideea inspirată să schimbi rapid subiectul, apoi, după vreo jumătate de oră revino cu întrebarea. O poți reformula cu succes. Vei vedea și schimbarea.

5. Nu o întreba nimic prea direct . Nici dacă îi este foame, nici dacă vrea s3>, nici dacă îi place de tine, nici dacă te iubește. Femeilor nu le place să fie „agresate” mental cu întrebări de genul ăsta. Ia-o pe ocolite cu „draga mea, ce zici dacă am merge noi diseară la un film, apoi un restaurant, o plimbărică și apoi mergem la mine să udăm florile sau să ascultăm cum cântă perușii vecinilor…” Inventează, improvizează. Încearcă să fii original, dar decent în exprimare. Nici să nu îți treacă prin minte vreo vulgaritate. Nu ne place.

6. Nu merge ca timoratul pe lângă ea, ca și cum ai avea un băț în loc de coloană vertebrală, dar nici nu te bălăngăni precum pendulul lui Foucault. Ia-o de mână pur și simplu, evident fără să o întrebi înainte dacă vrea, că am stabilit deja cum stă treaba cu întrebările… Și nu te pierde cu firea. Fii sigur pe tine. Ne place asta foarte tare!

unde te intalnesti la prima intalnire

7. Dacă poți, ar fi bine să ai deja la îndemână două variante cu privire la locurile unde urmează să mergeți la plimbare. Propune-i variantele și las-o să aleagă. Femeilor le place să creadă că, ori alegerea le-a aparținut, ori au avut de ales. Vei vedea mai târziu că vei fi răsplătit pentru modul acesta de a proceda. Cu vârf și îndesat, chiar…

8. Nu acapara discuția, dar nici nu o lăsa să vorbească doar ea. Nu o bombarda cu întrebări indiscrete, în special despre familie. O să ai timp să-i cunoști, nu-ți face griji… Dacă vezi că se eschivează să răspundă, nu insista. Nu ne place asta. Iar dacă începe ea să ți se destăinuie, n-o întrerupe. Nici asta nu ne place.

9. Dacă o vezi că scoate portofelul ca să plătească biletele la film sau să achite masa la restaurant, n-o lăsa să facă asta! Cu orice preț. Niciodată, dar niciodată să nu lași o femeie să plătească ea ceva la prima întâlnire. De fapt, la niciuna dintre întâlniri… Chiar nu ne place asta. Niciuneia. Deloc. Țăt! Never! Vei părea avar. În definitiv, de ce ai invitat-o?

10. Nu o contrazice vehement, indiferent cât de diferite sunt părerile tale. Iar dacă o faci, atunci încearcă să ai și argumente în susținerea părerilor tale. Nu îi ataca părerile, gusturile, opțiunile sau alegerile de parcă ai fi rugbyst de performanță și trebuie musai să înscrii vreun punct. Nu ataca subiecte delicate sau controversate de genul religie sau politică. Aici, mai mult ca sigur veți avea păreri divergente. Dacă o placi și vei reuși să îi intri la inimă, vei avea toată viața la dispoziție ca să o tot contrazici. Mai mult, „întâmplarea” face ca, după câțiva ani de conviețuit împreună, să ajungeți la un numitor atât de comun, încât nici nu-ți vei mai aduce aminte că ai avut vreodată și alte păreri…

11. Nu îi povesti cu prea multe amănunte planurile tale de viitor, câți copii vrei să-i faci și unde vrei să mergi în concediu în fiecare an sau cum îți vezi tu viitorul, bătut în cuie și trasat cu claritate. Se va simți pusă în fața faptului împlinit, exclusă de la masa negocierilor și obligată să se conformeze alegerilor tale. Chiar dacă nu îi displac planurile tale, îi va displăcea profund faptul că nu a avut niciun cuvânt de spus, chiar dacă, momentan, nu este cazul să își manifeste opțiunile. Nu ne plac hotărârile luate fără noi, câtă vreme ne privesc.

12. Orice ți se pare a fi o situație sau un moment tensionat, încearcă să glumești ca să detensionezi momentul penibil și nu uita să zâmbești, măcar din când în când. Ne place asta. Totuși, evită glumele deochiate și ocheadele, chiar și fugare după alte femei care trec pe lângă voi. În definitiv, cu ea ai ieșit la întâlnire, nu-i așa? Asta chiar nu ne place.

cesa zici si ce sa nu zici la prima intalnire

13. Sub nicio formă nu îi povesti nici despre fosta, nici despre fostele tale …indiferent ce ți-au fost sau ce ți-ar fi făcut. Este penibil să ascultăm cum le bârfești sau cum te jeluiești la noi ca o babă pricăjită. Nu uita că tot tu le-ai ales și pe celelalte și că, indiferent cât a durat, n-o fi fost totul chiar rău. Mai mult, pentru orice ceartă este nevoie de doi. Ca și pentru orice relație, de altfel. Nu ne place să ascultăm despre fostele tale, tot așa cum nici ție nu ți-ar plăcea să asculți astfel de povești. Pare a fi un fel de „tu să nu faci așa…”

14. Dacă ți se pare că nu este interesată de discuție sau că, brusc, și-a „adus” aminte că a uitat ceva în priză acasă, e clar! Nu vezi a doua întâlnire. Nu insista. Asta înseamnă că nu a funcționat nici chimia, nici alchimia, nici geometria descriptivă și nici cursurile de chitară….nimic. Cam același lucru înseamnă și dacă îți spune „dă-mi numărul de telefon, că te sun eu”, dar asta fără să ți-l dea pe al ei…

15. Dacă totuși, printr-un miracol ați ajuns la finalul primei voastre întâlniri și ai condus-o până acasă, nu ține neapărat să o săruți franțuzește…sărut-o simplu pe obraz sau pe frunte. Va aprecia asta, crede-mă…poate chiar mai mult decât un sărut apăsat și mai mult forțat. Mai mult, nu știu câte femei vor să facă s3> la prima întâlnire….oricum, nu prea multe. Ar trebui să îi placi foarte, foarte sau extrem de tare, ori să vă cunoașteți de ceva vreme și asta doar să fie prima întâlnire.

16. Dacă poți, a doua zi trimite-i flori indiferent unde s-a terminat seara (la ea sau la tine sau doar în fața porții casei ei, cu un sărut pe frunte) sau un mesaj în care să îi scrii cât de bine te-ai simțit în compania ei și, eventual, că ți-ar face plăcere să o revezi. Asta dacă nu cumva vrei să o suni și doar să o mai ții un pic pe jar…ne place să fim sunate „după” …orice ar fi fost înainte. Chiar și dacă n-a fost.

Pun pariu că, după toate să „nu”-urile acestea, unii se vor întreba cam ce anume ar mai fi rămas de făcut sau de vorbit…

Ei bine, a rămas doar ….să fii TU. Fără înflorituri, fără exagerări, fără minciuni, fără bălării, extravaganțe, aroganțe, golănisme sau alte smacuri. Arată-i că ești sigur pe tine, dar și că ești un gentleman. Poți să îi deschizi și ușa mașinii ca să urce sau să îi dai mâna ca să o ajuți să coboare vreo scară. Deși putem face foarte bine și singure aceste lucruri, ne plac gesturile astea ale bărbaților.

Arată-i că ai bun simț, eventual cultură.

Arată-i că știi să te exprimi, că stăpânești bine limba română, că nu ești nici mitocan și nici misogin. Iar am ajuns la să „nu”…. Deh, exemplul este mama înțelegerii sau a învățăturii, chiar și atunci când este unul negativ.

Dacă nu vrei să procedezi în acest fel, ne întoarcem la începutul poveștii. Mai există și alte feluri de femei care abia așteaptă să fie băgate în seamă…sau în pat. Este de ajuns să ai un bemveu, un lanț gros la gât, un card plin, cinci brățări la mână, trei telefoane, ceva tupeu, niște expresii golănești, un tricou, niște adidași și pe Vali sau Guță în playlist. Vezi, în cinci rânduri am terminat de încondeiat conduita….simplu!

1 COMENTARIU

  1. Cam multe reguli, dar toate au legătură și rezultă un singur lucru : fi tu și nu te minți pe tine sau și mai grav pe ea.
    felicitări pentru articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.