Acasă Știrea Zilei Ganduri si simtiri Bărbatul de lângă tine

Bărbatul de lângă tine

528
2
barbatul de langa tine
Bărbatul de lângă tine este cel pe care tu l-ai ales ca să îți stea alături. A fost ales de tine să te întregească pentru toate zilele care vor urma. L-ai întâlnit, ți-a plăcut, l-ai dorit, l-ai ales și acum este al tău.

Dacă îl iubești și vrei îți fie alături în veșnicia voastră, trebuie știi câteva lucruri simple despre el

Bărbatul de lângă tine este făcut dintr-un înveliș exterior din granit, oțel și piatră. Mușchii lui sunt făcuți să te apere pe tine, iar brațele lui puternice sunt create pentru a te proteja. Umerii lui sunt largi pentru a te putea odihni tu în siguranță, sunt locul unde poți să plângi atunci cand vrei, iar pieptul lui te așteaptă să adormi după o zi obositoare. În mâinile lui mari se vor pierde mâinile tale, atunci când vă veți plimba prin parc, iar barba lui aspră îți va zgâria obrazul la prima oră a dimineții….

Bărbatul de lângă tine, deși poate fi dur, aprig și puternic, va fi cel care te va alinta și te va iubi dacă îl lași să facă toate astea fără să îl rănești, pentru că sub învelișul lui dur vei gasi un suflet de copil alintat.

Nu îi răni sentimentele, pentru că el este cel care va prefera să nu mănânce într-o zi, doar ca să îți aducă ție un buchet de flori.

Știu că suntem femei și ne place să fim alintate, dar și el are nevoie să fie alintat, așa că nu-l priva de mângâieri și cuvinte frumoase, căci se va simți iubit și îti va întoarce înzecit toate gesturile frumoase pe care le faci pentru el. Bucură-te atunci când îți va face o surpriză, pentru că mulți bărbați adoră să ne faca surprize doar pentru a ne vedea zâmbind!

Bărbatul de lângă tine are și el tabieturile lui, așa că lasă-l să se uite liniștit la meciul lui de fotbal sau să iasă cu baieții la o bere, pentru că și el se ține după tine atunci când îl rogi să te ducă undeva, sau să vină după tine la coafor și așteaptă cuminte când îl târăști neputincios la cumpărături…. Nu râde de lucrurile care îi plac și nu îți bate joc de el dacă îi place să își cumpere roboți sau să desfacă lucruri prin casă pe care le va lăsa înșirate mai apoi….pentru că și tu ai toată casa la dispoziție, iar el nu face criză de nervi pentru că își găsește periuța de dinți înghesuită printre parfumurile tale….

Bărbatul de lângă tine este cel care nu îți va spune foarte des că te iubește, dar îți va demonstra în fiecare zi asta, în zeci de feluri ….trebuie doar ca tu să le vezi. Pentru că ei nu spun prea des astfel de lucruri, ascultă-l mai ales atunci când tace, căci multe lucruri vei afla. Atunci când te ia în brațe prin surprindere nu îl respinge, pentru că este unul din felurile lui de a-ți spune că îi ești dragă….

Alintă-l, mângâie-l, fă-i și lui pe plac, pregătește-i felul preferat de mâncare și nu vei face decât să îți faci ție un bine, pentru că se va simți iubit și te va răsplăti cu multă dragoste și el!

barbatul de langa tine

Bărbatul de lângă tine te va lăsa să îi invadezi viața, sufletul, casa, inima….absolut totul! El va împărți cu tine absolut tot ce are și te va lăsa să stăpânești absolut tot ce îi aparține! Ultima bucățică de ciocolată, ultima felie de pepene, ultima gură de cafea…toate vor fi numai ale tale….Bărbații sunt absolut incredibili când iubesc sincer o femeie! Pentru ei suntem prințesele lor și atât! Dar ce îți poți dori mai mult?? Chiar și atunci când este vorba doar de tine, învață să iei deciziile împreună cu el, în definitiv vrei să împarți la doi problemele și să înmulțești fericirea măcar cu doi! Nu încerca să îl domini, în definitiv într-o relație părțile ar trebui să fie pe picior de egalitate….și nu îl face să se simtă inferior niciodată, indiferent de situație….

Zâmbește-i când vine seara acasă și întâmpină-l cu drag, trimite-i în timpul zilei, din când în când, câte un mesaj cu „ce mai faci”, îmbrățișează-l seara de „mi-a fost dor de tine” și sărută-l dimineața de „o să îmi lipsești”!

Dacă îl iubești, pune suflet în tot ce faci, nu îți vărsa nervii pe el, indiferent cine te-a enervat azi și lasă-ți toate problemele de la serviciu afară, la ușă. Ia-le a doua zi când pleci, căci el nu are nicio vină….și poate și el face la fel. Dacă îl iubești, fă-l să se simtă centrul universului tău, soarele și luna ta….arată-i că este cel mai important om din viața ta. Pentru că, în definitiv, așa și este!

Bărbatul de lângă tine s-a născut vânător, așa că poate mai greșește….dar, dacă a greșit foarte tare și tu te-ai hotărât să-l ierți și să treci peste greșeala lui, atunci îngroapă adânc în sufletul tău ceea ce s-a întâmplat și nu îi aduce aminte întâmplarea de fiecare dată când te supară, sau când sunteți în public. De fapt, nu mai aduce niciodată subiectul în discuție….Dacă nu-l poți ierta, mai bine lasă-l să plece, ori pleacă tu….însă ține minte că ceea ce a fost nu se poate schimba, trebuie să te schimbi tu sau să accepți situația …

Alintă-te cât vrei, dar nu exagera cu asta….suntem femei, nu pisici miorlăitoare și, să fim serioși, nu știu câți bărbați accepta o femeie care are doar fițe, ifose și fasoane în cap…. Au și nervii lui limite, cu siguranță se va enerva sau sătura la un moment dat. Nu îl șantaja cu plânsul ca să obții ceva, pentru că bărbații nu se lasă duși de nas decât dacă vor ei, dar asta nu înseamnă că nu s-au prins de manevrele noastre….

Bărbatul de lângă tine are și el orgoliul lui, și încă unul foarte mare, așa că nu îl contrazice în public, nu îl critica de față cu ai lui și nu țipa la el de față cu prietenii voștri, pentru că lucrurile astea se pot rezolva doar între voi…. Nu îl face gelos doar din dorința tâmpită de a-l provoca sau din pură distracție, pentru că nici ție nu îți face plăcere să îl vezi întorcând capul după alte femei. Ferește-te să faci aluzii răutăcioase despre viața voastră intimă de față cu alții, deoarece nu este nimic mai penibil pentru o femeie….te înjosești pe tine. În definitiv, de ce stai cu el dacă nu este un amant bun?

Privește-l cu dragoste atunci când e supărat, zâmbește-i atunci când e preocupat, taci atunci când e nervos și spune-i că îl iubești atunci când faci vreo gafă….și nu uita, orice lucru se poate rezolva, câtă vreme există comunicare între voi! Învață la timp că voia bună este necesarâ, râsul este sănătos, iar comunicarea este esențială într-o relație de durată!

Bărbatul de lângă tine are și el dreptul la intimitate, așa că nu îi scotoci prin telefon, prin buzunare, sau prin agende și calculator atunci când este la duș…. Dacă va fi să fie ceva în neregulă, instinctul tău proverbial de femeie va simți asta din timp și vei lua hotărârea pe care o vei considera cea mai potrivită. Mai bine folosește-ți energia încercând să aduci ceva nou, să menții relația în formă și să găsești lucruri uimitoare mereu! Fii femeia care iubește fără să fie geloasă și vei vedea diferența….

Bărbatul de lângă tine nu așteaptă lucruri complicate de la tine, dar nici nu este un fraier….va simți dacă ți-e gândul în altă parte, iar dacă nu îl mai vrei, spune-i deschis. Nu îl ține încurcat, pentru că se va găsi cu siguranță o altă femeie care îi va aprecia caracterul și felul lui de a fi.

Bărbatul de lângă tine poate fi circumspect la începutul relației voastre, pentru că, deși poate tu ești o femeie deosebită, cu siguranță înaintea ta a întâlnit cel puțin o femeie care i-a lăsat o impresie urâtă, iar relația i-a lăsat un gust amar…toți bărbații trec prin asta, pentru că și femei nebune sunt destule!

Vei avea de muncit la capitolul „încredere”, dar dacă îl iubești și vei avea răbdare, în timp va întelege că mintea ta este zdravănă, iar noțiunea de „normalitate” încă există pe lume!

Bărbatul de lângă tine a fost creat ca să te compleze, pentru că existăm pentru a performa în cuplu!

Dacă se hotărăște și te alege sa îi fii alături, nu îl ține în genunchi mai mult de douăzeci de minute, pentru că îl lasă oasele și nu merită atâta chin….. Nu îl face să aștepte prea mult cu inelul în mână, pentru că un bărbat mândru nu îți va propune a doua oară…. Dacă îl vrei, răspunde-i sincer la propunere, iar dacă vrei să fiți un „eutu” începând de mâine, atunci fii sinceră, iubește-l, acceptă-l cu tot ce reprezintă, promite-i doar că nu îi vei promite nimic….iar dacă este un om bun și îl iubești, dacă vă întelegeți și dacă te iubește, atunci prinde-l de mână și nu îi mai da drumul!

doresc tuturor găsiți jumătatea, iubiți și fiți iubiți, fiți fericiți până la adânci bătrâneți alături de jumătatea voastră!!!

2 COMENTARII

  1. extraordinar articol Manuela, felicitari!
    avand in vedere ca acest articol este complet redactat de o femeie , nu pot sa zic decat FELICITARI! o femeie care intelege aceste lucruri este, peste, cel pe care trebuie sa-l inteleaga

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.