Una dintre cele mai mari greseli pe care in general le facem in momentul in care cumparam produse pentru curatenie este faptul ca de foarte multe ori le alegem la intamplare de pe rafturile supermarket-urilor, fara a lua in calcul ingredientele care alcatuiesc aceste produse.

In momentul in care le alegem, fie ne lasam ghidati de aromele irezistibile ale acestora, fie pretul devine un factor decisiv in acest sens. Ingredientele pe care multe dintre aceste produse le contin nu doar ca sunt un adevarat pericol pentru sanatatea organismului, insa utilizate pe termen lung acestea pot distruge chiar si suprafetele pe care le utilizam.

Este adevarat ca la ora actuala produsele pentru curatenie sunt atat de diversificate incat este practic imposibil sa le incercam pe toate, insa simpla citire a unei etichete ne poate scuti ulterior de diverse neplaceri. Produsele pentru curatenie se regasesc intr-o diversitate impresionanta magazinul Clinit.

Iata insa cateva sfaturi cu privire la modul in care trebuie sa alegem produsele pentru curatenie astfel incat sa nu ne punem sanatatea organismului in pericol, precum si sa nu distrugem suprafetele pe care le igienizam cu ajutorul acestora.

Unul dintre cele mai imortante lucruri pe care trebuie sa le luam in calcul in momentul in care alegem produse pentru curatenie este calitatea acestor produse. Desi in general este destul de dificil sa ne dam seama de calitatea unui produs inainte de a-l incerca, pretul acesteia cu siguranta este un indice bun al calitatii.

In general produsele pentru curatenie extrem de ieftine contin numai substante toxice si sunt departe de a se numii eficiente in procesul de igienizare al locuintei.

Aveti foarte mare grija la spray-urile destinate curatarii mobilei. Desi le utilizam in mod regulat, de foarte putine ori luam in calcul faptul ca multe dintre acestea contin o serie de agenti nocivi care reprezinta un adevarat pericol pentru sanatatea noastra. Adesea insa, acesti agenti sunt foarte bine acoperiti de mirosurile atragatoare ale acestor spray-uri.

Totodata, nu trebuie sa uitam de produsele destinate curatarii podelelor sau suprafetelor de gresie si faianta. La fel ca si in cazul altor produse pentru curatenie, trebuie in primul rand sa ne asiguram de calitatea acestor produse. O eticheta care contine zeci de agenti de curatare cu siguranta nu este un indice al unui produs de calitate.

Www.clinit.ro este un magazin complex cu produse pentru curatenie de calitate pe care le puteti achizitiona la preturi speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.