Set it up – despre cum sa ne bagam nasul in treburile altora

Un alt film perfect pentru sambata asta. Pune laolalta umor bun, parte romantica, un bob de tristete si niste realitate et voila! Filmul perfect de sambata!

De ce ne-a placut?

Are toate ingredientele necesare pentru a fi un film ce merita vizionat. Plus, daca e sa ii numaram printre actori pe Lucy Lyu si Zoey Deutch, ne-am fi uitat la film chiar daca ar fi fost un horror sangeros (ei bine, poate nu chiar).

Care e faza cu filmul?

E un scenariu in care ne putem regasi toti corporatistii care lucram joburi in multinationale, zi de zi. Harper (Zoey), o are ca sefa pe Kirsten (Lucy), femeia super independenta ce a ajuns la sefie pe cont propriu, adaugam un gram de feminism si multe haine ce ne taie rasuflarea. Ah, am uitat de spiritual perfectionist.

Cum e sa stai in birou de dimineata pana… se decide sefa sa plece? E ca si cum nu ai avea o viata personala pe cand toti cei din jurul tau ies, se distreaza iar tu… trebuie sa faci ture prin birou dupa mancare in speranta ca pe viitor vei avea si tu o cariera.

Tot raul spre bine insa. Astfel Harper reuseste sa dea peste (literalmente) Charlie care, surpriza! Are un sef la fel de obsedat ca si Kirsten, insa la genul masculin, Rick. Si in urma unor sinapse la ce concluzie ajung cei doi mini sclavi? Ce idee buna ar fi sa isi cupleze sefii ca ei sa aiba mai multa libertate pentru a avea o viata!

Iar in momentul in care detii controlul absolut asupra calendarului sefului tau, nu e greu sa inserezi anumite “greseli nevinovate” astfel ca Kirsten si Rick sa fie in acelasi loc, in acelasi timp. Si planul merge de minune, pana in momentul in care nu mai merge.

Nu voi da mai multe spoilere de atat ca sa ai motive sa vizionezi filmul. Iti va aduce un zambet pe buze cu siguranta si te va face sa te gandesti daca iti traiesti viata la maxim (sau trebuie sa complotezi la a-ti cupla seful sau sefa).

Unde ajung toate aceste intrigi?

Vom avea la finalul filmului un cuplu fericit? Ei bine, vizioneaza si vei afla!  Film original Netflix, dragut, amuzant, radem, plangem si ne bucuram de sambata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.