Mostenirea , Florina Bereschi

Ați crezut că vin deja cu Plugușorul? Oh, nu, nu și așa în unele părți ale lumii se fac mitinguri stradale împotriva decorațiunilor de Crăciun afișate prematur.

Dar, măi, nu mă pot abține să vorbesc un pic despre un anumit sentiment care ți-l induc sărbătorile de iarnă. Acest sentiment începe să poposească în sufletele noastre încă de la începutul toamnei.

Așa cum cad frunzele frumos colorate și ne bate vântul de ne tremură oasele, acel sentiment ne aruncă într-o melancolie dulce și depresivă care atrage răceli cu frisoane și nevoia de a schimba pătura cu plapuma.

Cea mai bună activitate care poate fi executată în aceste timpuri este un concediu medical plin de lămâie și ceai de „tăte” plantele medicinale.

Acum că am creat contextul potrivit aș vrea să vă spun că așa am ajuns eu să arunc un ochi peste noile cărți ce ies proaspete de sub cerneala de tipar și mai precis, mi-a căzut în mâini cartea „Moștenirea”, scrisă de o autoare clujancă debutantă, Florina Bereschi, cel mai probabil cu vise mari scriitoricești. Vă arunc pe aici un link de la oameni mai potriviți a-i face un review.

Mi-a plăcut pentru că e o carte oarecum clasică. Firul poveștii mă trimite la folclorul românesc surprins de copii mici așezați pe o prispă, seara, la veghea unei lumânări când povestec despre strigoii care au băut tot laptele vacii lui Gigică de sub deal și cum Dracula încă bântuie castelul Bran care de fapt nu e al lui, că e al lui Țepeș.

E o carte numai bună pentru lunile friguroase de toamnă, chiar și pentru un cadou de Crăciun.

Eu deobicei când lovesc anotimpurile reci am nevoie de o narațiune ca pe vremuri care să îmi dea sentimentul de nostalgie, măr copt, vin fiert cu scorțișoară și „sanie cu zurgălăi, frumoși sunt căluții tăi” și această carte „Moștenirea” oferă fix asta.

Dacă v-ați plictisit, deschideți-vă bine ochii acuma pentru că aveți șansa să câștigați această carte, FOR FREE, cum le place la americani să spună și iată cum:

  1. Prin intermediul pagini de Facebook, dați LIKE și SHARE la această postare , sau
  2. Prin intermediul paginii de Google+ dați +1 și share la această postare,  ori,
  3. Abonați-vă la newsletterul StireaZilei.net cu adresa dvs de email ( formularul îl găsiți în cadrul fiecărui articol în partea dreaptă sau dacă sunteți pe mobil dați scroll până îl găsiți).

Pentru fiecare din aceste 3 canale media se va oferi câte o CARTE CADOU semnată de autoarea cărții, Florina Bereschi.

Puteți folosi în același timp toate aceste 3 canale media pentru a avea mai multe șanse de câștig pe toată perioada concursului și anume: 06.noiembrie.2016 – 27.noiembrie.2016

Lista celor care vor fi calificați pentru a participa, pentru fiecare canal media în parte, va fi făcută publică pe data de 27 noiembrie și se va extrage cu ajutorul site-ului random.org

Update 01.12.2016:

Astazi au fost facute listele celor care au participat la concursul si au fost trasi la sorti castigatorii pentru fiecare canal media in parte, cu ajutorul site-ului random.org

Cine sunt câștigătorii?!

Câștigător Canal Facebook :  Smarandache Daniella

Câștigător Canal Google+ : Amarande Eugenia

Câștigător Canal Abonați Newsletter: Made Stinga

Felicitări! Să aveți parte de cât mai mult noroc! Vă dorim o lectură plăcută!

Mult Succes!!!

Dacă totuși te grăbești să faci un cadou cuiva drag sau de ce nu chiar ție și nu te simți într-atâta de norocos să câștigi, poți contacta autoarea cărții prin pagina ei de Facebook pentru a cumpăra cartea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.