robinet cu sfera

robinet cu sfera

Dispozitivul robinet cu sfera e folosit ca robinet de izolare, cu rol de inchidere, in instalatii. Acesta e necesar in casele dumenavoastra, in scoli, hoteluri, restaurante, in orice cladire cu instalatii, atat industrial cat si de uz casnic. Se foloseste in cadrul sistemului de incalzire centrala, sisteme energetice, tehnologii de constructie si mecanice. Acesta robinet cu sfera poate fi folosit in combinatie cu orice fluide neagresive, cum ar fi : apa, aerul comprimat, lichidul de spalare.
Noi va punem la dispozitie robineti de calitate, va garantam durabilitatea lor, intrucat sunt facuti din material rezistente la presiuni si temperature inalte, precum si la multi alti factori fizici si mecanici.

De ce sa cumperi robinet cu sfera de la Chrisden.ro ?

Calitatea produselor pe care le comercializam va este garantata si de experienta noastra un domeniu. Noi suntem o firma cu capital privat, infiintata in 1996. Principalul domeniu in care activam este comercializarea de armature industrial si sanitare folosite la orice distribuire a lichidelor. Avem prin urmare multa vechime in domeniu, lucram cu o echipa de profesionisi, oameni care cunosc atat teoretic cat si practice domeniul in care activam, astfel incat suntem la curent cu ultimele dezvoltari si tendinte ale domeniului, facem apel la ultimele tehnologii si comercializam pentru dumenavoastra doar cele mai bune produse de pe piata.
Pentru mai multe detalii despre produsele care va intereseaza, va invitam sa ne contactati la numerele de telefon afisate, iar consultantii nostrii va vor oferi tot ajutorul de care aveti nevoie. Preturile nu sunt afisate pe site ! pentru a le afla, va invitam sa faceti o Cerere de oferta , sa o completati cu datele dumeavoastra , iar apoi noi va vom trimite preturile care va intereseaza. Multumim de intelegere !

Robinet sfera – informatii generale

Materialele din care e facut un robinet sferic, difera; acestea pot fi : fonta, alama sau otel. Pentru a-i asigura durabilitatea de zeci de ani de care are nevoie, materialul oricarui robinet e rezistent la conditii aspre, intrucat robinetii pot fi pentur doua feluri de inchideri : permanente sau temporare. Acestia sunt fabricate prin presare la cald. Starea lor e recomdantata a fi verificata o data sau de doua ori pe an, de personalul anume pregatit pentru asa ceva.
In ce priveste designul, modelele de robinet cu sfera cu www.chrisden.ro pot fi nichelate sau cromate. Au manete, din aluminiu sau otel ori tip future.
Dispozitivul robinet cu sfera e poate fi folosit, pe langa sistemele de centrale termice sau instalatiile de apa, si la instalatiile de gaz.

Robinet sfera – norme legale

Chiar daca un robinet cu sfera e un dispozitiv apparent simpli si inofensiv, de buna lui montare si functionare poate depinde viata oamenilor dintr-o cladire, prin urmare exista reglemanteri legale in ce il priveste.
Pe fiecare robinet cu sfera sunt trecute date de identificare, printre care marca producatorului, standardul de protective anticoroziva, seria si anul de fabricatie. Seria e foarte importanta, pentru ca e inregistrata la Departamentul Asigurarii Calitatii, pentru a asigura trasabilitatea tuturor robinetilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.