cursuri make up

Am aflat despre aceste cursuri de make up de la o prietena care a facut si ea aceste cursuri, iar acum a trecut la stagiul de avansati, stagiul la care m-am inscris si eu acum si la care am beneficiat de o reducere de 50% fiind Black Friday. Aceasta reducere de la cursurile de make up mai tine pana la sfarsitului lunii Noiembrie, asa ca daca vrei sa profiti, acum e momentul.

De ce m-am apucat de cursurile de make up?

Fiind pasionata demult de make up si incercand foarte multe tipuri de machiaje pe toate prietenele mele, am decis ca ar fi cazul sa incerc sa ma perfectionez putin si sa aflu ce tehnici aplica specialistii pentru a realiza machiaje de vis. Pe langa asta, am observat cum acest job de make up artist a inceput sa prinda contur in jurul persoanelor si ca multe fete machiaza acasa si castiga bani frumosi din asta, asa am ajuns la cursurile de make up.

E foarte misto sa iti poti machia intr-un mod fain prietenele si acestea sa fie fericite cand vad rezultatul. Drept urmare m-am apucat de treaba. Mai jos va povestesc ce am invatat eu la seria de cursuri de make up de aici si ce impresii mi-a lasat.

Ce am invatat la aceste cursuri de make up?

Cel mai important lucru este faptul ca am inceput sa imi gasesc propriul stil de a machia. Avand in vedere ca pana acum combinam ce imi venea in cap cu ce vedeam pe internet, acum am inceput sa am o baza clasica de la care sa incep de fiecare data.

Nick Barna, profesul de la cursurile de make up de la DallesGO m-a invatat in primul rand care sunt tehnicile de baza pe care trebuie sa le cunosc si mai ales ordinea pe care trebuie sa o respect pentru a obtine baza de care v-am scris mai sus. Pe langa asta, un lucru extrem de important pe care eu nu il observasem cand imi machiam prieterenele este: ordine si curatenia care trebuie sa se regaseasca in trusa de make up.

Acest lucru e foarte important, deoarece am simtit pe propria piele cum stateam, cautam si nu gaseam anumite farduri sau alte lucruri pe care voiam sa le folosesc in machiaj.

O alta chestie misto care mi-a placut tare la cursul de make up este faptul ca intotdeauna am exersat si am invata utilizand numai produse de la MAC. WOW! Stiu, asa am zis si eu pentru este o chestie geniala asta. Bine, acum ne obliga cumva sa avem si noi acasa produse MAC, dar chiar daca nu avem, am vazut calitatea materialelor de la ei.

La final, am primit o diploma de acreditare si un card cu discount pentru produsele MAC!

Cam asta a fost prima experiente pe care am avut-o la curs, acum urmeaza sa il incep pe cel pentru avansati. Revin dupa cele trei luni pe care o sa le petrec la cursul de make up.

Cursurile de make up organizate de DallesGO se tin pe str. Ion Oteteseleanu, nr. 2, et. 2, in Bucuresti. Pentru mai multe informatii poti sa-i contactezi pe cei de la DallesGO la [email protected] sau la numarul de telefon 0769.041.711.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.