Nevoile pietei imobiliare au crescut in ultima perioada, iar aceste nevoi nu se refera doar la preturile imobilelor, ci si la posibilitatea de a gasi un imobil potrivit pentru nevoile clientilor in cel mai scurt timp si in cel mai eficient mod. Acest lucru l-a determinat si pe Lucian Voju, un antreprenor clujean cu o experienta vasta de 10 ani de zile in domeniul imobiliarelor, sa dezvolte un proiect prin care anunturile imobiliare din intreaga tara sa fie agregate intr-un motor de cautare, unde interactivitatea si informarea corecta si rapida sa reprezinte prioritati ale serviciului. Impreuna cu asociatul sau, Horea Gligan, specialist in domeniul IT cu o experienta de 10 ani, au pus pe picioare proiectul PropertyBook.ro care la nici un an de zile de la infiintare a adunat un numar de peste 65 000 anunturi imobiliare, colaboreaza cu cel putin 28 de agentii imobiliare din intreaga tara, cu platforme online precum titirez.ro, iar ideile de dezvoltare si de sustinere ale proiectului nu inceteaza sa apara.

Cum functioneaza si ce inovatii va aduce Property Book?

Property Book, agregatorul de anunturi imobiliare, isi propune sa continue colaborarile cu agentiile imobiliare indiferent de marimea lor, pentru a crea un spatiu virtual in care utilizatorii sa poata gasi tot ce au nevoie in materie de anunturi imobiliare. Sistemul de plata al agentiilor este unul foarte simplu, fiind perceputa o taxa de 0.1 euro per click redirectionat pe pagina proprie, dupa doua luni de zile de gratuitate. Asadar, detinatorii agentiilor vor fi nevoiti sa achite aceste taxe numai in momentul in care traficul este generat de catre Property Book. In schimb, utilizatorii acestui agregator au parte de gratuitate pe viata.

Extinderea Property Book va avea loc in mod constant, astfel incat colaborarile cu banci comerciale precum BT sau BCR vor avea loc in viitorul foarte apropiat. In acest fel, utiliztorii vor avea posibilitatea de a accesa anunturi ale imobilelor scoase la vanzare sau la licitatie de catre banci si vor avea oportunitatea sa gaseasca toate aceste informatii pe un singur website. Navigarea pe Property Book este placuta si foarte usoara, motiv pentru care numarul vizitelor zilnice unice este foarte mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.