12-Marketing-Online

De ce sa apelam la un curs de marketing online?

Datorita faptului ca am inceput sa ne petrecem extrem de mult timp pe internet, cei de la DallesGO.ro s-au gandit sa lanseze o serie de cursuri de marketing online pentru a putea petrece timpul online cu un scop bine definit. Majoritatea lumii sta zilnic cu ochii lipiti de telefon, pe internet, vinde si cumpara produse online. Daca ai un business in online sau vrei sa administrezi un business si sa ai succes, la cursurile de marketing online de la DallesGO vei invata cum sa ai succes in online.

 

Pentru mai multe detalii despre cursurile de marketing online oferite de cei de la DallesGO puteti da click aici pentru ca mai jos vom face o mica analiza a cursului organizat de dallesgo.ro
Cunoasterea limbajului online si a mecanisemlor acestuia de functionare sunt aproape obligatorii in ziua de astazi pentru orice manager al oricarui business. Cei de la DallesGO propun o serie de cursuri de marketing online bazata mult mai mult pe lucruri practice si mai putin pe lucruri teoretice. Regulile din mediul online reusesc de multe ori sa faca diferenta intre profesionisti si amatori.

Curs practic de marketing online, doar la dallesgo.ro

Orice profesionist in online va avea o viziune de ansamblu asupra cresterii business-ului si sigur va da dovada de o intelegere profunda a fiecarei componente din mediul online. In primul rand, la DallesGO, la cursurile de marketing online vei reusi sa inveti modurile in care canalele importante din online (Google, Facebook si Youtube) functioneaza. Apoi veti afla valoarea pe care canelele o au in business-ul tau si te vor ajuta sa construiesti o platforma de succes, indiferent ca este vorba de un magazin online sau de un blog.

Dupa ce vom incepe sa intelegem notiunile de baza vom trece la modalitati prin care sa putem folosi in mod eficient si destul de ieftin mediile de pe Internet pentru a reusi sa aducem mult mai multi vizitatori si cumparatori: anunturi Facebokk, content video, bannere si anunturi Facebook. O sa lucram impreuna la campanii reale de Youtube, Facebook si AdWords. Si bineinteles, vom invata sa folosim poate cel mai important instrument din online si anume: Google Anlytics.

Vom lucra impreuna la campanii reale de AdWords, Youtube si Facebook. La cursurile de marketing online de la DallesGO vom invata sa folosim si unul dintre cele mai importante instrumente din online. Google Analytics.
Dupa ce reusim sa intelegm comportamentul utilizatorilor pe site-ul nostru cu ajutorul Google Analytics, vom reusi sa intram in zona eficientei si vom afla ce inseamna rata de conversie si cum o putem imbunatatii.
La finalul cursului de marketing online vom intra in lumea unui subiect pe atat de usor de scris, pe atat de complicat: SEO. Vom incerca sa te punem la curent cu acest fenomen si sa iti imbunatatim nivelul pentru a intelege cat de cat aceasta lume foarte complexa.

DallesGO ofera cursuri after work pentru persoanele conectate la tot ce este nou si care vor sa-si dezvolte hobby-urile sau sa le transforme in profesii Daca iti doresti sa te inscrii la cele mai bune cursuri de marketing online din Bucuresti, poti accesa site-ul www.dallesgo.ro sau poti suna la numarul de telefon 0761.041.711. Cursurile de marketing online se desfasoara in cadrul universului DallesGO de pe str. Ion Oteteseleanu, nr. 2, et. 2, din Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.