Barcelona

Știi momentul acela când începe vara și parcă îți iau foc călcâiele și ai dori să mergi undeva, nu știi exact unde, nici nu prea contează, ideea e să fie o ieșire din rutină?

Să fie ceva special după o iarnă lungă în care tot ce ai făcut a fost să te uiți la Netflix și să dai scroll pe Facebook?

Cam așa am pățit și eu primăvara spre vara asta. Nu am plecat în străinătate de câțiva ani și mă gândeam că o tură exotică undeva ar prinde bine, ar fi o schimbare de peisaj. Destinația a fost stabilită de comun acord cu partenerul. Am zis că de data asta vom opta pentru o vacanță mai latino. Săptămâna liberă vom fugi în Barcelona!

Zis și făcut. Am căutat zborurile cele mai ieftine. Am fost luată prin surprindere (având în vedere că nu am călătorit cu avionul de câțiva ani) să văd că dimensiunile bagajelor s-au schimbat. Dar nu-i nicio problemă! Mereu știm că putem apela cu încredere la site-ul nostru preferat de bagaje: inBagaj.ro. Cu bagajul de cabină a fost puțin mai problematic deoarece a trebuit să înghesuim toate mărunțișurile într-un spațiu așa mic, astfel am mai cumpărat un mini bagaj de cabină, să avem amândoi, răsfăț total!

Cu bagajul de cală pot să zic că am luat o decizie proastă. Nu din cauza bagajului în sine, care a fost grozav, ci din cauza hainelor alese. Cineva mi-a zis, ”tu vei muri de cald în Spania” și greșeala mea a fost să și cred acest lucru. Ei bine, tot spațiul acela imens de cală a fost ocupat de rochii și rochiuțe și fustițe.

Aterizăm în Barcelona. Vânt puternic, frig, toată lumea cu geaca de iarnă iar eu în tricou și pantaloni trei sfert. Știam că aventura mea abia începe și că șederea noastră va fi mai complicată decât am preconizat inițial.

Trecând peste toate acestea, ce pot să zic? Guapa! Cu toată spaniola ce am învățat-o în cele câteva zile exotice! Nu am lăsat vremea răcoroasă să ne stea în cale și am colindat, în sus, în jos, la Gaudi, la Picasso, pe unde ne-au ținut picioarele!

La întoarcere știam amândoi că am meritat din plin concediul. Știam că în curând ne vom întoarce pe meleaguri spaniole, poate alegând un sezon puțin mai cald. Însă știi ce? Fără bagajul de cală cumpărat din timp, nu mi-ar fi încăput niciodată toate pulovărele și eșarfele pe care am dat atâția bani în Barcelona!

Ce mai amintiri, ce mai concediu și ce țară minunată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.