patuturi din lemn 2

patuturi din lemn 1Printre principalele articole pe care părinții le achiziționează înainte de venirea pe lume a celui mic sunt patuturile din lemn, indispensabile pentru somnul liniștit al bebelușului. Babyneeds.ro are cele mai bune oferte la patuturile din lemn pentru copii, adaptate oricărei categorii de vârstă și celor mai exigente cerințe.

Patuturi de copii din lemn la prețuri avantajoase

Achiziționând un patut din lemn pentru copii de la babyneeds.ro, puteți beneficia de reducerile substanțiale de preț, chiar și de la cei mai mari producători de accesorii pentru copii. Astfel, puteți opta pentru patuturi din lemn cu saltele încorporate, confecționate din cele mai bune materiale, pentru ca somnul celui mic să fie pe cât se poate de odihnitor și pentru ca dezvoltarea osoasă a micuțului să fie normală, pe toată durata somnului. Puteți alege patuturile din lemn de pe acest link, în linii clasice, dotate cu bare de protecție fixe și confecționate din materiale tari, durabile. În schimb, dacă aveți nevoie de un patut multifuncțional, pe babyneeds.ro găsiți paturi din lemn pentru copii transformabile, a căror părți laterale pot fi date jos, astfel încât patutul să devină spațiu de joacă sau țarc pentru cel mic.

patuturi din lemn

Pentru părinții care își doresc un patut original, adaptat personalității copilului lor, magazinul online de accesorii pentru copii dispune de paturi din lemn colorate și care au modele cu personaje Disney, precum și forme de mașini și prințese. Pentru cei care își doresc modele speciale, au la dispoziție landouri din lemn elegante și patuturi din lemn de tip balansoar, pentru ca cel mic să adoarmă repede și lin.

Comandă online patuturile din lemn pentru copii

Cumpărăturile sunt mai ușoare online, de aceea, magazinul Babyneeds livrează oriunde în țară articolele selectate de către clienții lor. Alegeți patutul din lemn preferat, apoi comandați-l fie online, fie telefonic, la numerele afișate pe pagina web a magazinului.

Recomandarile redactiei: 

Modele paturi de copii din lemn gasesti si pe:

Nichiduta.ro – peste 1200 de modele
Bekid.ro – peste 1000 de modele
Emag.ro – peste 13000 de modele

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.