Inchiriere spatii comerciale in Bucuresti la Regatta

Proprietarii de spatii comerciale din Bucuresti vor putea beneficia, in lunile urmatoare, de ocazii unice oferite de agentia imobiliara Regatta. Cei care dispun de spatii cu locatii centrale si usor accesibile cu diverse mijloace de transport au toate motivele sa-si indrepte atentia catre departamentul de inchirieri al acestei moderne companii din capitala.

Cele mai cautate spatii comerciale sunt situate in centrul Bucurestiului, proprietatile din Centrul Vechi bucurandu-se de o apreciere deosebita din partea investitorilor. Activitatile comerciale de succes implica alegerea unei locatii optime, care sa permita unui vad cat mai bun de clienti sa admire produsele oferite de firma respectiva. Este foarte bine daca spatiile comerciale respective sunt situate intr-o intersectie mare sau (de fapt, acest aspect are o importanta deosebite) pe o artera importanta a capitalei.

Regatta aduce in atentia clientilor spatii propuse spre inchirieri in zone accesibile din Bucuresti, care vor asigura un trafic excelent si o vizibilitate foarte buna. Pretul de inchiriere al unui astfel de spatiu din Otopeni este de 7200 euro pe luna, proprietatea fiind prevazuta cu parcare si o vitrina generoasa. Inainte de a va decide asupra spatiului propus spre inchiriere pe care doriti sa-l alegeti, este de preferat sa va ganditi la anumite aspecte legate de aceasta tranzactie.

Oferte de inchiriere spatii comerciale in Bucuresti la Regatta

Exista o mare diversitate de oferte de inchiriere spatii comerciale in Bucuresti la Regatta pentru multe tipuri de activitati comerciale. Pentru a alege acele spatii comerciale carese potrivesc cel mai bine domeniului de activitate al companiei dumneavoastra, este bine sa treceti in revista o serie de criterii deosebit de importante.

Este esential pentru afacerea dumneavaostra sa beneficiati de un spatiu comercial care dispune de toate facilitatile de care aveti nevoie (curent electric, apa), dar si de vitrine generoase. Imaginea magazinului dumneavoastra din Bucuresti este un aspect deosebit de important, motiv pentru care este bine sa alegeti proprietati spatioase, luminoase si cu amenajari ultramoderne.

Orice inchiriere de spatii comerciale in Bucuresti la Regatta presupune spatii ultramoderne, usor de intretinut si amenajate cu materiale de cea mai buna calitate.

Totodata, veti avea nevoie de spatii comerciale oferite spre inchiriere care dispun de lucuri de parcare suficiente. Consultantii agentiei Regatta va vor indruma catre alegerea spatiilor care pot fi adaptate cel mai usor domeniului dumneavoastra de activitate.

Fara indoiala, cele mai cautate proprietati de acest tip din Bucuresti se afla in zona centrului vechi al capitalei. Pentru suma de 45000 euro pe luna, o astfel de proprietate din centrul istoric este oferita spre inchiriere. Cei care doresc sa ofere spre inchiriere astfel de spatii, pot beneficia de indrumarea consultantilor companiei Regatta din Bucuresti.

Atat in ceea ce priveste stabilirea unor limite realiste de pret, cat si referitor la aspectele legislative ale unor eventuale tranzactii imobiliare, proprietarii acestui tip de spatii se pot baza pe experienta specialistilor de la Regatta.

O mare varietate de proprietati avand destinatii comerciale au fost propuse spre inchiriere in Bucuresti prin Regatta. Suprafata disponibila, dar si traficul auto sau pietonal pe care le poate oferi spatiul respectiv sunt aspecte deosebit de importante, care influenteaza pretul de inchiriere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.