Ai nevoie de un program de facturare care sa nu-ti dea prea mari batai de cap? Genius Facturare iti pune la dispozitie cel mai simplu program pentru facturi, chitante, avize si bonuri fiscale, la un pret de nerefuzat. In plus, daca descarci acum programul Genius Facturare, beneficiezi de 30 de zile de testare gratuita. Afla cum poti profita de promotie!
Daca doresti sa emiti facturi sau alte documente contabile rapid si usor, profita de oferta Genius Facturare si descarca programul de facturare gratuit al acestora! Vei fi surprins cat de rapid vei putea lista sau trimite pe e-mail o factura cu un aspect profesional.

In plus, ai la dispozitie 30 de zile gratuite, in care programul este complet functional, in care vei putea testa utilitatea deplina a acestuia, iar mai apoi, daca doresti sa-l folosesti in continuare, cu o singura plata il vei putea avea nelimitat, pe viata! Iar pretul este, garantat, fara concurenta!

Programul este atat de simplu de folosit incat nu trebuie sa ai cunostinte despre contabilitate sau diplome in acest domeniu, pentru a-l putea utiliza. Astfel ca oricine poate emite facturi cu Genius Facturare, deoarece este un program care include toate facilitatile esentiale de care este nevoie in contabilitate! Iar pe langa emiterea simpla a facturilor, Genius Facturare asigura si personalizarea acestora cu logo-ul firmei dumneavoastra, emiterea facturilor proforme, a avizelor, a chitantelor obisnuite sau manuale, a diferitor rapoarte si a numeroase alte tipuri de documente necesare pentru incasari.
Oricine conduce o afacere trebuie sa stie ca factura trebuie emisa in mod obligatoriu de firmele inregistrate in Romania, indiferent daca este vorba despre servicii la plata carora se adauga TVA, sau daca este vorba despre situatii in care nu exista obligatia colectarii acestei taxe. Iar la emiterea facturii, trebuie luat in considerare faptul ca aceasta trebuie intocmita in doua sau mai multe exemplare si trebuie emisa in limba romana, dar si intr-o limba straina, in timp ce baza de impozitare a TVA-ului poate fi inscrisa si in lei, dar si in valuta.

De asemenea, un lucru extrem de important de stiut pentru oricine are o afacere prin care-si vinde produsele sau serviciile este ca termenul legal de emitere a unei facturi este de pana cel tarziu cea de a cincisprezecea zi calendaristica a lunii urmatoare celei in care a fost vandut produsul/serviciul. Adica daca, de exemplu, luna aceasta ati livrat bunurile sau ati prestat un serviciu, ori ati terminat de executat o lucrare, iar beneficiarul ei a facut receptia lucrarii respective, aveti timp pana maximum la mijlocul lunii urmatoare sa ii emiteti factura pentru suma pe care vi-o datoreaza.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si beneficiati de cele mai simple si mai eficiente modalitati de emitere a unei facturi, doar la www.geniusfacturare.ro.

 

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.