Cum verifici daca site-ul tau este la un nivel bun dupa ce a fost promovat online?

Ai depus toate eforturile si ai indeplinit tot ceea ce tine de optimizarea site-ului? Ai investit in plasarea de reclame, anunturi si bannere Google Adwords pentru o promovare ca la carte? Ai postat articole, comunicate de presa si ai utilizat diverse metode de promovare SEO? Afla cum poti verifica daca eforturile tale au fost incununate de succes!

Care este nivelul de performanta al site-ului tau?

Pentru a verifica acest lucru nu trebuie decat sa instalezi Google Analytics si o sa beneficiezi de datele care te intereseaza. Cu ajutorul acestui instrument poti vizualiza care este numarul de vizitatori unici de pe site-ul tau, care este perioada de timp petrecuta de acestia pe site, care este valoare bounce rate-ului (cu cat este mai scazuta, cu atat este mai bine).

Traficul si numarul de clienti nu se castiga ad-hoc, ci necesita timp (de cele mai multe ori, articolele ajutatoare postate pe diverse siteuri pot ajunge in primele cautari chiar si dupa o jumatate de an, in ciuda faptului ca sunt originale, beneficiaza de continut de calitate si sunt utile cititorilor).

Cine face optimizarea site-ului?

Tu esti persoana care stie cel mai bine cum isi poate evidentia afacerea sau exista specialisti care stiu cum o sa implementeze si sa o promoveze mai bine? Pentru mai multa siguranta si eficienta apeleaza la solutiile oferite de catre profesionistii din domeniul SEO.

Poti sa te implici la nivel de discutii, subliniere a anumitor idei, dar atat timp cat este vorba despre Google, doar cei care lucreaza zilnic cu acest motor de cautare stiu cum sa procedeze mai bine.

Ajuta-te de toate tehnicile de White SEO!

  • Plaseaza linkuri online, pe site-uri partenere sau care au acelasi obiect de activitate;
  • Utilizeaza bannerele, anunturile si reclamele Google Adwords;
  • Creeaza un blog pentru a consolida si ilustra mai bine anumite produse sau servicii pe care le oferi clientilor;
  • Creeaza o pagina de social Media (Facebook, Instagram sau Twitter) si utilizeaza-le pentru a mentine contactul cu clientii;
  • Posteaza articole pe site-urile gratuite sau pe cele care sunt platite, dar care au un ranking mai bun;
  • Comunica in permanenta cu clientii prin intermediul emailurilor si informeaza-i despre tot ceea ce este nou cu ajutorul newsletterelor.

Ori de cate ori ai noutati, utilizeaza serviciile de comunicate de presa si fii mereu pregatit sa te adaptezi cerintelor pietei online. Promovarea afacerii tale cu ajutorul SEO se construieste in timp, daca iti doresti ceva de durata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.