contracte ddd

Si in Romania, ca si in alte tari europene, legislatia va prevede anumite norme cu referire la diverse proceduri de deratizare, dezinfectie si dezinsectie, iar una dintre aceste respective norme este cea referitoare la faptul ca astfel de porceduri trebuie efectuate in mod regulat in domeniul alimentar.

Evitati amenzile cu contracte DDD

In cazul in care veti opera in domeniul alimentar, este esential sa incheiati astfel de contracte DDD pentru a evita amenzile, intrucat, dupa cum am mentionat si anterior, aceste proceduri de dezinfectie, dezinsectie si deratizare sunt esentiale si obligatorii prin lege in acest domeniu.

Legea spune ca de fapt agentii economici trebuie sa efectueze astfel de operatiuni periodic, de aplicare a masurilor de igiena, iar persoanele fizice si juridice care au calitatea de angajator sunt obligate sa asigure conditiile si fondurile ce sunt necesare pentru efectuarea a astfel de proceduri de deratizare, dezinfectie, dezinsectie.

Spre exemplu, pentru a intra ceva mai in detaliu cu privire la aceste contracte DDD, putem spune ca procedurile de dezinsectie spre exemplu se vor efectua o data la circa 3 luni și dupa nevoie, iar cele de deratizare o data la 6 luni minim și atunci cand este nevoie.

Exista companii specializate bineinteles, care va vor oferi astfel de contracte DDD, iar unele procese verbale in care se vor preciza serviciile prestate, fie ele unele de dezinfectie, de dezinsectie sau deratizare, vor veni ca si o marturie a serviciilor prestate.

Contraventii in caz de nerespectare a legii

Ca si in orice alt domeniu sau in alte cazuri exista bineinteles diverse amenzi si contraventii ce se vor aplica unor incalcari ale legii cand vine vorba de aceste contracte DDD. Astfel ca, daca procedurile de deratizare, dezinfectie, dezinsectie nu sunt realizate conform legii si la intervalele mentionate prin lege in speta in domeniul alimentar, Direcțiile Sanitar Veterinare și Pentru Siguranța Alimentelor nu vor intarzia sa aplice diferite amenzi si contraventii, iar acest lucru este pe buna dreptate.

Diversii daunatori ce sunt eliminati prin proceduri de dezinfectie, dezinsectie si deratizare mentionate in diferite contracte DDD incheiate cu variate firme, pot fi de-a dreptul periculosi, iar in domeniul alimentar nici nu se va pune problema existentei unor astfel de daunatori care pot infecta alimentele si mai apoi pot provoca situatii de-a dreptul problematice.

Astfel ca, incheierea de contracte DDD se poate realiza in diverse cazuri si cu diverse companii, nu doar cand vine vorba de domeniul alimentar, insa cert este ca este foarte indicat sa alegeti o companie potrivita cu care veti incheia astfel de contracte DDD.

Contracte DDD, fie ele unele incheiate cu o companie de renume sau oricare o veti alege dvs. in final, trebuie la randul lor sa respecte si ele anumite standarde si anumite norme care sa va sprijine in a realizarea a acestor porceduri diferite de deratizare, dezinfectie, dezinsectie. Totodata, respectarea masurilor de igiena per ansamblu este foarte importanta si poate preveni reaparitia a astfel de daunatori de foarte multe ori, deci aceasta nu trebuie deloc ignorata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.