vote, campanie

Prostii. Oare ati vazut noua strategie, noua forma de comunicare a „stimabililor” politicieni prin care vor sa atraga voturi? Ati putut voi oare dragi „concetatenti” sa va scoateti capetele din robotizarea societatii si sa vedeti? Dar oare stiti ce inseamna aceasta campanie?

Hai ca va explic eu.

In momentul in care intr-o campanie electorala, candidatul nici macar nu se mai osteneste sa vorbeasca elocvent sau sa aplice principiile standard de marketing,in momentul in care candidatul considera ca printr-o injuratura sau vorba „dintre blocuri” poate convinge votantii, e clar, tara noastra a ajuns la limita batjocurii.

Hai ca va spun si de ce.

Pentru ca politicienii vorbesc acuma huliganilor, incapabililor, lingusitorilor, alora care nu si-au luat bacul, alora care parcheaza pe trecerea de pietoni, alora care nu se trag din fata ambulantei cand are girofarele pornite, colegului tau care conduce masina lui tatu-so care are o iubita de 20 de ani care a trecut prin facultate dand cadouri naturale prin camine.

Adica prostimii. Stratului enorm de mediocritate. Ei merg la vot ca „e cool” si ca ei „este cetatean european”.

Poate ca Romania si-a revenit putintel din criza economica dar a cazut foarte adanc intr-o criza sociala. Asta e modelul de democratie pe care NU si-l dorea Aristotel.

Si ca sa inchei intr-o tonalitate pozitiva, va sfatuiesc sa nu fiti ignoranti. Pentru ca in timp ce doi oameni cat de cat educati, cu minte traiesc in resemnare si ignoranta, 200 de oameni mediocrii sunt activi.

Rezultatul: Romania in ziua de azi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.