Atenție părinți și cei care doresc sa învețe să înoate, prețuri reduse la cursurile de înot la cel mai modern bazin din Capitală, Bazin Titan!

Bazinele reprezintă întotdeauna o opțiune de a scăpa de oraș sau un mod de viata sanatos. Ceva ce poate avea efect nu numai asupra fizicului, ci și asupra mentalului tău. lnotul oferă un excelent antrenament cardiovascular, tonificand totodată musculatura și ajutând la slăbit.

Numărul piscinelor crește de la an la an iar ofertele sunt diferite, de aceea vrem sa te ajutam pe tine sau familia ta sa faci o alegere corecta, când vine vorba de alegerea unui abonament, la un bazin pentru agrement sau a unui curs de înot. Astăzi vrem sa va prezentăm un bazin nou, foarte modern cu dotări și sisteme de ultimă generație care oferă momentan, pentru un timp limitat prețuri reduse.

Aflat în vecinătatea Parcului Teilor din sectorul 3, într-o locație de excepție Bazin Bucuresti, modernul Complexul Sportiv Titan are urmatoarele facilitati:

– Piscina semiolimpica prevăzută cu 6 culoare de înot, adancime de 2 metri

– Bazinul este dotat cu un sistem foarte performant de filtrare, recirculare și tratare a apei.

– Sistem foarte modern de climatizare și încălzire care asigura încălzirea în pardoseala din jurul bazinului.

Datorită acestor sisteme apa este permanent încălzită la o temperatura constanta de 30 grade, având un PH normal, fiind tratată continu pentru a menține parametrii corespunzători de siguranță și igienă. 

 – Cafenea cu terasa.

 – Terasa exterioara este prevăzută cu o zonă de plajă.

  – Doua saune uscate, masaj, kinetoterapie si nutritie asistata.

  – 2 săli de fitness spatioase  dotate cu aparatura de ultima generatie prin care se poate  lucra fiecare grupă musculară 

  – Vestiare, dușuri, grupuri sanitare foarte moderne

” În Bazinul Titan am ales cea mai buna echipa de antrenori , foști sportivi de performanta, foști campioni naționali la înot și polo pe apa. In același timp vrem sa oferim prețuri competitive la lectii inot copii fără a sacrifica calitatea serviciilor noastre” ne-a declarat legendarul Mihai Oprea, directorul general și inițiatorul acestui proiect.

Fost jucător de polo pe apă în România, Olanda și SUA cu rezultate notabile și selecții în echipele naționale, a absolvit Universitatea de Educație Fizică și Sport și are numeroase licențe și certificări în SUA printre care enumerăm:

US Water Polo Coach first category

US Swimming Coach first category

Certified Coach by American Swimming Coaches Association

Fitness Master Educator by Cooper Institute

Aquatic Director of USA Fitness Association

Antrenor categ. 1 acreditat de Federația Română de Polo pe Apă

Mihai Oprea a fost declarat de 23 ori antrenorul anului pentru înot și polo pe apă în Statul Texas și cel mai bun antrenor al SUA timp de 14 ani consecutiv.

Cu un antrenor principal cu o așa carte de vizită și o echipa de antrenori dedicați suntem convinși ca cei care vin aici pentru inițierea in tainele  înotului  și fitness ului, sunt pe mâini bune. 

Pentru informații suplimentare va rugam sa sunați la 0756 060 533 sau accesați Bazintitan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.