Bine ai venit, weekend! Te aștept de luni dimineața…..

Trec zilele, vin weekendurile…. Vin și pleacă, apoi vin alte zile…și tot așa, într-un amestec haotic al timpului, un mixt de stress, griji, muncă, facturi, toate asezonate din belșug cu așteptare și speranță, dar fierte bine și molcom de viață, în suc propriu!

Ne pregătim de weekend iar și facem liste de cumpărături, verificăm banii de coșniță să vedem dacă ne ajung de shopping, pentru coșul zilnic pe care l-am transformat într-o condensată piață pe care o facem cât să ne ajungă pentru toată săptămâna, sau măcar pentru câteva zile. Așa că, avem obișnuita listă: pâine, lapte, unt, ceapă, salată, apă neapărat plată, poate vreo fleică de un grătar pentru sâmbătă, o bere pentru buna dispoziție și, eventual ceva dulce. Sau, poate mai cumpărăm un bec, un săpun sau detergent de rufe sau de vase. Ah, și să nu uităm mâncarea pentru animalul de companie….

Apoi ne gândim că ne-ar fi prins bine niște economii sau niște bani puși bine, la ciorap sau măcar cât încăpeau într-un amărât de târlic rămas de pe vremea când împleta bunica, așa cât pentru o escapadă la munte, două nopți într-o pensiune decentă și nopți fierbinți în doi, că pe cel mic îl lăsă acasă, cu buni….

Dar, uităm să verificăm dacă pentru „coșnița de weekend” avem și altceva: bătăi de inimă suficiente pentru a ne bucura de puținul timp liber și de prezența celor dragi, tragere de inimă pentru o plimbare ieftină prin parc, dar relaxantă, chef pentru o plimbare scurtă cu mașina prin împrejurimi, dorința de a savura o carte, inspirația de a ne decide să ne ajutăm partenera de viață să termine mai repede corvoada de wekeend, minute suficiente din timpul nostru liber pentru a-i face să râdă pe cei dragi, curaj să închidem telefonul, tupeu să dezactivăm internetul, credit pentru toleranță, sau puterea să nu mai căutăm disperați „wi-fi” peste tot și să fim nemulțumiți că nu există oriunde, peste tot, gratis și nelimitat…

Haideți să facem un „check list” la început de weekend….vom fi surprinși, poate!

Cum ar fi să găsim butonul de „off” pentru „of”-ul zilnic?

Cum ar fi ca, printr-un simplu „touch” să ne putem dezactiva grijile și necazurile (sau măcar un buton amărât de”sleep„) și să ne conectăm printr-un „recharge” la recreere, liniște și bună dispoziție?

Cum ar fi să îi dăm un „like” veseliei?

Sau un „share” râsului, în așa fel încât să îi molipsim și pe alții și să ne distrăm împreună două zile?

Oare putem face un „checkin” invitației la zâmbet?

Ori un „apply” pentru recreere?

Dar un „add” bunei dispoziții??….

Ori un „on” râsului cu lacrimi?

Ce bun ar fi acum un buton de volum pentru liniște sau, măcar unul de „play” la volum maxim!

Oare ne-ar displăcea ideea de „disconect to work, worry and stress” cu activare automată la „conect to weekend, joy and recreation”??

Având în vedere noțiunea de „weekend„, cam acesta ar fi „target„-ul, nu-i așa?

Cu speranța că nu v-am plictisit prea tare cu acest „topic„, vă doresc un sfârșit de săptămână pe românește, cu recreere, veselie și vreme frumoasă în suflet, dar și afară!

Dacă nu reușiți, încercați un „update” data viitoare!

Măi, weekendule, poate încerci și tu un „mersul piticului” sau „târâișul șarpelui„, că la zbor vedem cu toții că te pricepi!!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.