Valorifica-ti mai bine potentialul angajatilor cu ajutorul serviciilor de mystery shopping
clienti misteriosi

In ultima perioada, diferitele firme ce isi ofera acele servicii de mystery shooping specifice sunt tot mai mult cautate si apreciate de diferitele compani romanesti. Punctul de dezvoltare a inceput in momentul care cele mai mari multinationale, datorita acelui personal foarte numerous, au inceput sa colaboreze cu astfel de firme.

In continuare, o sa discutam ceva mai pe larg despre aceste firme, mystery shoppingul si acei clienti misteriosi, uneltele esentiale pentru a duce la bun sfarsit diferitele proiecte. Mai mult de atat, o sa incercam sa introducem si acele cateva beneficii ce vor urma in urma implementarii unor astfel de proiecte.

Un prim pas, intr-o astfel de activitatea de control si evaluare al diferitelor resurse umane, se va efactua cu ajutorul acelor clienti misteriosi speciali selectati dintr-o anumita baza de date in urma unor criterii prestabilite. In urma evaluari, firma de mystery shopping preia toate datele culese de catre acesta din unitatea evaluata si creaza acele rapoarte esentiale. In aceste rapoarte pot fi inluse diferite obiecti si concluzi cat si altfe informati benefice pentru firma in procesul de implementare a strategiei ce va urma.

Atributiile acestor clienti misteriosi in intreg procesul de evaluare

Dupa cum spuneam si mai sus putin, acesti clienti misteriosi sunt foarte atent alesi ( https://newchallenge.ro/servicii/mystery-shopping ), pentru a urmari anumite scenari specifice si pentru a putea evalua corect diferitele aspecte cerute. Foarte important de retinut, este faptul ca, unitatea evaluata nu are informati privind identitatea acestor clienti falsi si nici momentul cand acestia vor ajunge.

Aspectele cele mai importante pe care acesti clienti misteriosi trebuie sa le evalueze tin atat de locatie cat si de angajati. Locatia vizata trebuie sa respecte anumite cerinte, precum curatentia, modul cum sunt aranjate produsele sau prezentarea serviciilor. Cand vine vorba de angajat, clientul misterios trebuie sa tina cont de atitudinea acestui, comportament, rapiditatea cu care ii sunt oferite anumite informatii. Tot aici, se poate urmari un caz concret, clientul fals fiind interesat de achizionarea unui produs sau al unui serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.