teava rectangulara 1

Teava rectangulara este un material metalic utilizat extrem de des in constructii de mai toate felurile. Acestea sunt confectinate dintr-o materie prima extrem de dura si foarte rezistenta, lucru care o situeaza in topul materialelor cu cea mai mare popularitate printre specialisti.

Cum se produce teava rectangulara?

Teava rectangulara este produsa prin doua modalitati: deformarea la rece sau deformarea la cald. Fiecare dintre acestea doua este buna pentru un anumit tip de utilizare. Teava rectangulara care este deformata la cald extrem de maleabila, datorita temperaturilor ridicate la care aceasta este prelucrata, iar teava rectangulara deformata la rece este ideala pentru anumite constructii metalice supuse la presiuni mari, avand o rezisntenta mecanica ridicata

Teava rectangulara este foarte des utilizata in structuri metalice complexe, cum ar fi schele, hale, sasiuri si pana la proiecte din jurul gospadariei (garduri, rame sau rafturi). Mai mult decat atat, materialul, teava rectangulara este extrem de versatila si este adesea utilizata inclusiv in industria auto.

Care sunt atributele tevei rectangulare?

Teava rectangulara este un produs extrem de rezistent, fiind confenctionat din metal. Rezistenta este data si de materialul constiutiv, dar si de forma sa uniforma, cu unghiuri la 90 de grade. Teava rectangulara prezinta si o rezistenta foarte mare la socuri ( http://mesterumanole.ro/metalurgice/teava/teava-rectangulara ), fiind perfecta pentru structurile aflate in locuri supuse unor astfel de riscuri.

De ce sa alegi teava rectangulara pentru proiectele tale?

Teava rectangulara a devenit din ce in ce mai multa popularitate. Insa acest lucru nu este fara motiv, ci ca urmare a unor beneficii foarte importante aduse de teava rectangulara vazute nu doar de oameni simpli, ci si de specialisti in acest domeniu. In primul rand, raportul calitate-pret este unul extraordinar si practic este imbatabil comparativ cu alternativele aflate pe piata.

Pe langa pretul redus, teava rectangulara are o suprafata foarte neteda, pentru ca taierea se face in asa fel incat fisurile sa fie evitate. Astfel, daca materialul este folosit undeva la vedere sau in contact cu alte suprafete fine, nu va prezenta o suprafata abraziva, neplacuta la atingere, ci dimpotriva. De asemenea, materialul poate fi achizitionat in diferite dimensiuni, in functie de necesitate.
Grosimea unei tevi utilizate pentru un raft poate fi cu mult diferita de cea utilizata in construirea unei hale. Aici intervine atributul de versatilitate al materialului, ce poate fi adaptat in functie de nevoile celui care il utilizeaza. Acest lucru este unul cat se poate de important, cu atat mai mult cu cat oricand pot aparea evenimente neprevazute ce schimba radical felul in care se desfasoara un proiect.

Un alt aspect ce trebuie mentionat cu privire la beneficiile utilizarii tevei rectangulare in proiecte de orice natura este faptul ca materialul trebuie sa indeplineasca niste standarde de calitate foarte strice, cu privire, in special, la tolerantele pe care acest tip de materiale le au la diferite actiune externe. De asemenea, aceste standard stabilesc si dimensiunile pe care teava rectangulara trebuie sa le aiba, asa incat daca un material achizitionat nu indeplineste aceste conditii, el nu este corespunzator standardelor in vigoare.

La Mesteru Manole gasiti cea mai buna oferta la teava rectangulara din online!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.