Una din principalele probleme de care autoritatile locale trebuie sa se ocupe este iluminatul stradal. Toate locurile publice trebuie iluminate, deoarece chiar si dupa lasarea intunericului, locuitorii mai circula atat pe trotuare, cat si pe partea carosabila. De asemenea, o situatie speciala este cea a aleilor dintre blocuri, care de multe ori nu sunt illuminate corespunzator.

Avand in vedere suprafetele mari de teren care trebuie iluminate, bineinteles ca atat corpurile de iluminat, cat si stalpii pe care acestea se sprijina trebuie sa fie confectionati din materiale speciale. Din aceste considerente, producatorii si furnizorii de echipamente de iluminat pun la dispozitia clientilor stalpi iluminat stradali.

Stalpi iluminat stradali – caracteristici

In primul rand, cand vorbim despre stalpi iluminat stradali vorbim despre rezistenta in timp.Schimbarea acestora presupune nu doar alocarea unui buget consistent, ci si inconveniente pentru locuitori.Tocmai de aceea producatorii de stalpi iluminat stradali folosesc pentru confectionarea acestora doar materiale rezistente, cum ar fi otelul.

Otelul nu rezista doar la variatiile mari de temperatura la care este supus in tara noastra, ci si la ploaie, vant si ninsoare. Inaltimea acestora poate fi o problema, insa daca materiale de calitate sunt folosite la constructia acestora, atunci nu va fi nicio problema.

Stalpi iluminat stradali – intrebuintare

Daca pentru iluminarea parcurilor sau a pietelpr pot fi folositi stalpi de diverse dimensiuni si chiar stalpi ornamentali, pentru iluminarea strazilor si a parti carosabile, trebuie neaparat utilizati stalpi iluminat stradali.Acesti stalpi respecta in primul rand norme si cerinte de natura practica, dar si cerinte de natura estetica.

Dimensiunile acestor stalpi sunt de obicei mult mai mari decat cele ale stalpilor ornamentali, insa bineinteles ca acestea pot varia. In cazul in care doriti sa achizitionati stalpi iluminat stradali, ar trebui sa luati legatura cu producatorul. Ii veti putea explica exact locul unde acestia vor fi amplasati si in functie de acest aspect, va va indica cele mai potrivite modele si dimensiuni.

Stalpi iluminat stradali – energie electrica sau solara

In ultimul timp, din ce in ce mai multe persoane apeleaza la energia solara fie pentru a-si incalzi locuintele, fie pentru a si le ilumina. Autoritatile locale au inceput si ele sa profite din plin de aceasta forma de energie nepoluanta, folosind-o mai ales pentru iluminarea spatiilor publice.

Aceasta forma de energie este mult mai ieftina, iar instalarea panourilor se face relative simplu. Daca vorbim de stalpi iluminat stradali putem vorbi implicit de energie solara.Producatorii pun la dispozitia clientilor stalpi special proiectati si confectionati pentru acest tip de iluminare.

Producatori si distribuitori de stalpi iluminat stradali

Pe piata apar din ce in ce mai multi producatori si furnizori de stalpi iluminat stradali, avand in vedere ca cererea este in continua crestere. Acest lucru nu poate reprezenta decat un avantaj pentru clienti, deoarece acestia pot studia cu atentie ofertele, pentru ca mai apoi sa aleaga cea mai optima varianta.

Puteti consulta astfel de oferte chiar si in mediul virtual, producatroii si distribuitorii punand la dispozitia dvs.site-ui bine organizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.