SprintMove Company – Firma de mutari mobila si mutari internationale.

Firma noastra ofera servicii complete de mutari nationale cat si internationale, atat persoanelor fizice cat si juridice.

Insa ce se intampla atunci cand nu este vorba doare despre cateva piese de mobilier sau celebra masina de spalat? Ce se intampla atunci cand aveti nevoie sa mutati obiecte grele, voluminoase sau fragile?  SprintMove desigur va vine in ajutor, noi organizam transporturi speciale dispunand de personal competent cat si de experienta necesara pentru a ataca aceste lucrari.

In aceste „transporturi speciale” ne referim la : seifuri de la 200 la 800kg, frigidere sau congelatoare de capacitate mare, candelabre sau cristale fragile, des intalnitele piane si pianine sau machete la scara 1:1.

Ultimul exemplu l-am lasat la urma deoarece a fost una dintre lucrarile noastre mai interesante, unde a fost necesara manipularea unei machete BloodHound SSC la scara 1:1, avand o lungime de 14m si o greutate de aprox 1,2tone. Pentru o imagine mai clara va invit pe pagina noastra de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.