Barelly Concept, unul dintre cei mai experimentați constructori de case din lemn din România, își va inaugura, în data de 1 iunie, showroom-ul din București.
Acesta va fi creat după conceptele Barelly, fiind el însuși un model de casă din lemn perfectă ca sediu de birou, dar care poate avea ca destinație și locuirea permanentă, ori folosirea drept casă de vacanță. Este vorba de o casă din lemn de 41,70 metri pătrați, cu living, dormitor, baie, bucătărie, spațiu pentru luat masa, magazie, terasă și – surpriză! –, în special pentru copii, cu un culcuș în acoperiș, cu o suprafață de 3 x 1,50 metri!
Oricine este curios de casele din lemn oferite de Barelly, ori de construirea unui foișor, a unei saune, bucătării de vară, sau al unui garaj, este așteptat, în data de 1 iunie, în București, pe Bulevardul Ghencea, nr. 154 A, sector 6. Locația este în parcarea din fața Mall-ului de mobilă DANIELLI  DESIGN, de lângă Rompetrol, vis-a-vis de Stadionul Steaua.
Despre BARELLY CONCEPT
Cu o experienţă vastă în domeniu, începută încă din 1996 în crearea de noi modele, dar și în producţia şi exportul caselor, a foişoarelor şi a saunelor din lemn, Barelly oferă şi pe piaţa internă produse la standarde de export. Proiectele caselor BARELLY sunt concepute astfel încât încăperile să fie utile, iar casele nu prea mari, dar atent gândite, să poată fi achiziţionate la bugete accesibile, nefăcând nici un fel de rabat de la calitate. Lemnul folosit este lemn din Harghita, de cea mai bună calitate, uscat în uscătoare moderne şi prelucrat pe o linie de producţie competitivă.
Datorită experienței dobândite de-a lungul anilor, proiectele realizate de Barelly sunt bazate pe necesitățile clienților, punând accent nu doar pe normele tehnice de construcţie corectă, ci şi pe design. Toate modelele prezentate pe site-ul www.barelly.ro sunt create de Barelly Concept pentru clienți din toate colțurile țării, dar și din străinătate. Reclama de bază a firmei constă în recomandările clienţilor mulţumiţi – o parte dintre mărturiile acestora sunt prezentate pe site, însă, la cerere, Barelly vă poate prezenta, la clienţii săi, case, foişoare şi saune construite recent sau cu mulţi ani în urmă, care nu au prezentat, în timp, nicio problemă. Firma poate oferi consultanţă tehnică de specialitate în biroul său din Bucureşti, iar deşi producţia este în Harghita, montajele pot fi realizate oriunde în ţară sau în străinătate.
BARELLY CONCEPT dă valoare lemnului, iar prin respectarea cu stricteţe a normelor tehnice şi de calitate, doreşte să fie un bun promotor al caselor din lemn în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.