Toate intreprinderile mici și mijlocii se lovesc la un moment dat de anumite probleme care aproape că îi determină să își închidă firma și să o ia de la capăt în calitate de angajat. Nu este necesar să se ia soluții atât de drastice pentru că toată lumea are visuri și atunci, nu prea se vede rostul să renunți la ale tale pentru a le îndeplini pe ale altora.

Și atunci, intervin firmele de consultanță în afaceri care prin pachetele lor de servicii oferă clienților un ,,restart” care să le dea o reîmprospătare a afacerii prin soluțiile oferite de firma de consultanță în afaceri. Domeniile de acțiune a unei firme de consultanță în afaceri sunt managementul, marketing-ul, situația financiară și contabilă, vânzări, negociere, managementul riscului și managementul proiectelor.

În ceea ce privește serviciile de consultanță în afaceri pe domeniul negocierilor, acestea oferă soluții mai ales în cazul în care clientul decide că a venit momentul să fuzioneze sau să achiziționeze o nouă firmă. Această decizie nu este la fel de simplă ca atunci când cumperi ceva de la magazin. Decizia legată de fuziunea sau achiziția unei firme, se face luând în calcul anumite elemente din activitatea firmei cum ar fi modul în care își conduc aceștia afacerile și dacă se potrivesc cu ideile celui care vrea să fuzioneze sau să achiziționeze.

Tocmai de aceea relația pe care o oferim clienților noștri atunci când vine vorba despre consultanță în afaceri este aceea de a oferi profesionalism, încredere, comunicare și, desigur, tot suportul necsar pentru îndeplinirea obiectivelor.

Noi ajutăm fiecare companie ce dorește să evolueze și să se dezvolte mai departe iar fără o analiză de risc înainte de a lua o decizie pot avea consecințe grave.

Un alt serviciu de consultanță în afaceri este oferirea de suport în restructurare financiară ce presupune identificarea nevoilor și soluțiilor pentru a avea lichidități pe termen mediu și scurt, ajutăm companiile să realizeze evaluări strategice de afaceri, să elaboreze și să găsească cele mai optime soluții în ceea ce privește conceptele de reorganizare și așa mai departe.

Consultanța în afaceri reprezintă un serviciu extrem de complex și tocmai de aceea este important ca de la bun început să dezvoltăm cu clientul o relație bazată pe comunicare și încredere pentru a putea asigura clientul că nu este necesar să întrerupă activitatea în timp ce noi lucrăm asupra soluțiilor pe care trebuie să le aplice clientul pentru a avea fluență în activitate. De asemenea un alt lucru pe care îl oferim este acordarea de asistență atunci când este cazul negocierii unor contracte pentru a putea determina dacă există vreo problemă atunci când se expun motivele pentru care un client ar semna sau nu un contract cu compania în cauză ce își expune produsele și / sau serviciile.

Creând niște soluții și strategii de reorganizare structurală, economică și financiară a unei companii se asigură o reorganizare corespunzătoare care repun compania pe făgașul normal și o ajută să pornească în forță mai departe.

Printre serviciile noastre de consultanță în afaceri avem și oferirea informațiilor legate de modul în care un antreprenor debutant poate să acceseze anumite fonduri de la stat, cum poate să pornească pe un drum care să îi asigure succesul în afaceri și așa mai departe.

Dacă sunteți în căutarea unor servicii de consultanță în afaceri profesioniste care să vă ajute să luați cele mai bune decizii, nu ezitați să aruncați o privire pe site-ul nostru www.tpa-horwath.ro și noi vă vom oferi în cel mai scurt timp posibil un răspuns la problemele care vă frământă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.