Pret instalatie incalzire pe gaz

Ați achiziționat recent o locuință cu încălzire electrică veche și vă gândiți să transformați sistemul de încălzire în centrală pe gaz? Sau poate vă renovați casa veche și doriți să înlocuiți sistemul de încălzire centrală cu un cazan nou-nouț, conducte, calorifere și dispozitive de komand a sistemului de încălzire?

Cunoașterea a ceea ce este mai bine pentru dvs. și pentru proprietatea dvs. poate fi dificilă datorită diferitelor tipuri, eficienței energetice și a rezultatelor care trebuie luate  în considerare.

Timpul implicat și prețul vor diferi foarte mult în funcție de mărimea proprietății dvs., de numărul de calorifere pe care doriți să le montați și dacă locuința dvs. este sau nu o reședință cu un singur etaj sau cu mai multe etaje.

Dacă încercați să îmbunătățiți încălzirea casei dvs. cu un buget restrâns, există câteva lucruri de care trebuie să aveți grijă și care vor mări costurile.

Deși există câțiva factori pe care nu îi puteți modifica – cum ar fi numărul de etaje din casa dvs. sau numărul de dormitoare – există modalități de a vă asigura că prețul proiectului nu va crește prea mult.

Iată câțiva dintre principalii factori care afectează costul instalației de încălzire centrală:

Alegerea cazanului

Creșterea sau reducerea costurilor de renovare este centrala în sine. Indiferent dacă alegeți sau nu un cazan combinat, un cazan de sistem, un cazan GPL sau un cazan pe biomasă, acestea vor influența atât costurile, cât și producția de căldură din casa Dvs.

Cazan combinat

În mod tradițional, mai populare decât cazanele convenționale, cazanele combinate funcționează prin încălzirea apei de la rețeaua de alimentare în loc să folosească rezervorul de apă caldăCazan de sistem

Cazanele de sistem sunt forte populare datorită amprentei lor reduse de carbon, precum și a prețurilor mai mici ale combustibilului pe termen lung.

Cazan pe gaz petrolier lichid (GPL).

O altă opțiune de cazan este cazanul GPL. Acestea sunt frecvent întâlnite în proprietățile aflate în afara rețelei naționale, fără o sursă de gaz la care să se conecteze.

Pentru a permite funcționarea cazanului GPL, va trebui să vă procurați propria aprovizionare cu gaz, care va fi livrat și apoi depozitat pe proprietatea Dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.