caminul particular de batrani la preturi bune

Când bunicii au în permanență nevoie de ajutor și grijă medicală, precum și de un spațiu în care să socializeze și să se relaxeze, căminul particular de bătrâni, Asociația Creștină Sf. Nicolae & Sf. Alexandru le stă la dispoziție cu oferte personalizate și asistență de specialitate.

Cămin particular de bătrâni- pachete de acomodare pentru orice buget și cerințe

 

Înainte de a apela la serviciile azilelor de bătrâni particulare, Asociația Creștină Sf. Nicolae & Sf. Alexandru, cunoașteți câteva aspect importante din oferta de bază a căminului. Aceasta conține asistență permanentă și servicii de întreținere în regim non-stop, îngrijire corporală și aplicarea de creme și pansamente oricând este nevoie, cazare în camere a câte unul, două sau trei paturi, trei mese principale plus gustări, vizita medicului de familie, administrarea la timp a schemei de tratament prescrisă de medicul specialist etc.

Serviciile pe care le puteți lua optional și pe lângă pachetul de bază sunt cele de analize medicale cu recoltare direct la sediul căminului, consultații cu medici de specialitate, ședințe de masaj și kinetoterapie, organizarea de mese festive și zile onomastice, excursii organizate cu toti rezidenții și alte servicii la cerere.

Numai  la caminul particular de bătrâni  obțineti servicii personalizate, în funcție de preferințele dumneavoastră, de bugetul alocat și de starea de sănătate a viitorului resident. Toate acestea se stabilesc la fața locului, în urma unui consult socio-medical de specialitate realizat de echipa medicală a căminului de bătrâni.

Obține o programare la căminul particular de bătrâni

Puteți să vă faceți o programare în urma căreia să aveți discuții cu personalul azilului și să obțineți cea mai convenabilă ofertă. Pentru informații și programări, sunați la 0722 624 264 sau 0753 907 355.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.