Nu este deloc surprinzător faptul că Ford lucrează la un succesor de crossover subcompact pentru actualul Ford EcoSport.

Chiar dacă a intrat în vânzare în Romania în ultimul an, a fost pe alte piețe în aproximativ aceeași formă începând cu 2012.

Piesele pe care a fost bazat sunt cele de pe Ford Fiesta. Practic, este cu adevărat vechi, văzând prototipul de mai sus are mult sens. Caroseria a fost de fapt prelungita, ceea ce a creat extinderea ciudată în zona din spatele ferestrelor.

Această versiune nouă folosește o caroserie de Fiesta cu lungime normala. O altă diferență între cele două prototipuri este numărul de prezoane și piulițe pe fiecare roată. Vechiul prototip avea roți cu cinci prezoane, în timp ce ultima varianta folosește patru prezoane. Versiunea mai recentă cu patru prezone este ceea ce ne-am așteptat având în vedere faptul că se utilizează configurația actuală, la fel ca și Fiesta. Exact ceea ce a cauzat aceste diferențe nu este clar.

Poate că Ford avea în vedere o versiune puțin mai lungă a EcoSport pentru spațiul suplimentar de marfă sau pasageri cu prototipul mai vechi. Poate că Ford a experimentat butuci și axe mai grele pentru o versiune mult mai off-road a EcoSport.

S-ar putea sa fie un timp inainte de a incepe sa primim raspunsuri, din moment ce aceasta noua generatie EcoSport pare sa fie in stadii incipiente de testare, tinand cont de caroseria de Fiesta.

Ecosport generatia noua de bazeaza pe piese auto Ford Fiesta, de la rulmenti, sistemul de franare, jante, cu amortizoarele si arucurile mai inalte.Modelul de EcoSport actual de construieste la Craiova.

Piese auto Ford EcosportAltgrad Auto - Ford Partner Club putem comanda online pe site Ford Partner. Gama de piese originale Ford este variata de la consumabile, accesorii Ford, jante tabla, system franare Ford MotorCraft. Produsele din acest catalog de piese auto Ford sunt Genuine Ford.

Brandul MotorCraft si Omnicraft este de asemeni present pentru cunoscatori.

Spor la condus un EcoSport!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.