imagine teaser a noului SUV electric Ford

Este primul model dezvoltat de noua divizie Ford Team Edison, creată special pentru dezvoltarea masinilor electrificate destinate pietelor din toată lumea.

Darren Palmer este directorul Departamentului de Dezvoltare Produs în cadrul Ford Team Edison, o echipă multifuncțională dedicate, care are sediul în centrul orasului Detroit.

Echipa a primit dreptul de a lucra într-un mod complet diferit si inovator în cadrul Ford, scopul fiind dezvoltare a unei masini electrice creata pentru o piată aflată în crestere exponentială.

Echipa Edison a fost desemnată să găsească solutii rapide care să rezolve atât problemele comune, cât și provocările unice ale fiecărei piețe indivi duale. De aceea, Team Edison încurajează creativitatea și bogăția de idei, abordând, printr-o o strategie revolutionară, dezvoltarea produselor prototip. Putând fi dezvoltate mai rapid, prototipurile sunt încurajate chiar si dacă nu reprezintă o copie fidelă a produsului final si sunt construite din materiale precum cartonul.

Această strategie permite o flexibilitate mai mare de a studia si de a genera elemente de design cu adevărat intuitive si inovatoare.

Clientii masinilor electrice cumpără masini ale viitorului, iar echipa noastră este concentrată 100% nu doar pe dezvoltarea mașinilor pe care aceștia le vor iubi, ci si pe construccia unui întreg ecosistem electric ce va putea functiona ireprosabil„, spune Palmer.

SUV ul electric inspirat din designul lui Mustang va fi disponibil începând cu anul 2020, iar autonomia prevăzută va fi de 482 de kilometri. Ford investește 11 miliarde de dolari în acest proiect si plănuiește să ofere 16 masini complet electrice într-un portofoliu global care va connine 40 de vehicule electrificate în 2022.

Altgrad Auto - Ford Partner ClubMagazinul online Catalog.Altgradauto.ro care este Ford partner va lista de asemeni piese auto Ford, pentru aceste modele putand fi cumparate o data cu vanzarea masiniilor in Romania.

Stocurile pot fi urmarite in timp real online, promotii la piesele originale Ford prin reteaua Ford Romania.

De asemenea se poate accesa stocurile si altor depozite de Ford pentru aprovizionarea in cel mai scurt  timp si livrare catre client. Este un pas important spre dezvoltarea comerţului online de piese auto Ford din România.

Magazinul a luat nastere din insasi pasiunea de Ford in anul 2008, toti angajatii firmei sunt posesori de masini adresate strict unei clientele cunoscatoare, Fiesta St 150, Focus St 170, Mondeo ST220.

Consideram ca ne facem treaba mai bine decat restul tocmai datorita pasiunii si devotamentului de care dam dovada, iubim marca Ford, iubim traditia Ford, iubim tot ce inseamna piese auto Ford si apreciem calitatea si eforturile deosebite ale echipei de productie si dezvoltare Ford in vederea  ridicarii standardelor la nivel superior, mai mult decat premium, maximul de calitate posibil.

Listarea produselor cu detalii si poze HD sau facut manual pe baza programului Ford Microcat .

Cu această certificare încercăm să schimbăm percepţia oamenilor asupra seriozităţii si corectitudinii celor care activează în acest domeniu.

Identificarea pieselor auto Ford într-un mod rapid, dar şi corect,este esenţială în îmbunătăţirea relaţiei cu clientul, iar cu ajutorul acestei baze de date, specialiştii Catalog.AltgradAuto.ro identifică mult mai  uşor si mai sigur piesa de schimb de care are nevoie clientul cu autoturism FORD!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.