Noile oferte apartamente de vanzare in Bucuresti pe Regatta.ro

Pe site-ul Regatta.ro gasiti oferte noi de apartamente in Bucuresti. Cele mai bune oferte de apartamente de inchiriat sau de vanzare care sunt amplasate in zone de lux si exclusiviste precum Primaverii, Herastrau, Arcul de Triumf, Piata Charles de Gaulles. Regatta Imobiliare este cea mai mare companie de profil din Bucuresti, totodata cu cea mai vasta experienta, fondata inca din anul 1993, agentia imobiliara fiind structurata pe mai multe departamente: rezidential, inchirieri, comercial, industrial, birouri si terenuri.

Toate proprietatile se bucura de o pozitie foarte buna in Bucuresti, cu suprafete mari, calitate superioara a constructiei, precum si unicitate arhitecturala. Noile apartamente de vanzare sunt astfel ireprosabile chiar si pentru cele mai rafinate gusturi.

Oferte apartamente de vanzare in Bucuresti pe Regatta.ro cu gust

La sectiunea oferte apartamente de vanzare in Bucuresti pe Regatta.ro sunt numeroase proprietati cu bun gust. Printre cele mai populare oferte apartamente de vanzare in Bucuresti de pe site-ul Regatta.ro este un penthouse de 5 camere in zona Piata Dorobanti, 318 mp.

Se afla in apropiere de Piata Dorobanti si de Piata Floreasca, de Colegiul I L Caragiale si de Piata Charles de Gaulle. Ofera un acces facil catre Piata Romana si ASE, Bucuresti. Cele mai bune oferte din Bucuresti chiar sunt pe Regatta.ro.

Printre cele mai vizualizate oferte apartamente de vanzare in Bucuresti pe Regatta.ro este unul in zona Herastrau de 129 mp. Ofera o priveliste incantatoare asupra lacului si a parcului din imprejurimi. Complet utilat si amenajat cu mobilier de foarte buna calitate, este compus din living, 2 dormitoare, 2 bai, bucatarie, zona de servit masa si balcon.

Tot la oferte apartamente de vanzare in Bucuresti, la Regatta Imobiliare se afla un apartament de 4 camere, 140 mp situat in zona Primaverii. Suprafata utila este de 120 mp, din care logie si balcon 9 mp total. Amenajat in culori deschise, pare scaldat in lumina naturala din abundenta. Ferestrele largi ofera o perspectiva ampla asupra imprejurimilor.

Pe Regatta.ro gasiti si un portofoliu extins de oferte apartamente noi de vanzare. Situat in vecinatatea Foisorului de Foc, acest apartament de 3 camere face parte dintr-un ansamblu finalizat in 2010.

Amplasat la numai câteva minute de Piata Universitatii si Piata Romana ofera acces rapid catre punctele de interes ale orasului precum Teatrul National, Opera Romana sau alte locuri de agrement si relaxare. De asemenea beneficiaza de paza permanenta si de un numar semnificativ de parcari supraterane si subterane. Acest apartament este extrem de elegant si bine pus la punct.

Asadar, atunci cand sunteti in cautare de apartamente in Bucuresti de vanzare trebuie sa luati in considerare avantajele pe care le aveti atunci cand apelati la serviciile companiei Regatta Imobiliare. Experienta lor vasta se vede in rezultate concrete precum profesionalism fata de client sau portofoliul vast de oferte de proprietati ce raspund gusturilor celor mai pretentioase.

Fiecare proprietate este aleasa cu multa atentie si este evaluata de catre specialistii de la Regatta. Asta pentru ca vor ca fiecare client sa fie foarte multumit si sa se intoarca. Ei stiu ca un client multumit inseamna publicitate pozitiva de aceea pun pret pe impresia pe care o creeaza fata de el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.