Tendintele anticipate pentru manichiura din sezonul de toamna al acestui an vin cu cateva detalii pline de farmec. In primul rand este o moda care impune piercingul in unghii, care vor aparea astfel artistic decorate cu lacuri stralucitoare, dar sublimate de aceste mici bijuterii, care pot sa creeze un plus de frumusete si eleganta.

Acest tip de modele unghii de toamna este caracterizat prin detaliile usor de aplicat si care promit sa faca furori in sezonul rece care urmeaza.

Detalii usor de aplicat in modele unghii de toamna

Asadar, tendinta pentru sezonul toamna/iarna 2019-2020 va consta in utilizarea piercingului. Esteticienii profesionisti pot executa astfel de manichiuri perfecte, insa, cu putina dexteritate si experienta, ele se pot realiza si acasa. Bineinteles, ai nevoie de un set de instrumente adecvat pentru a face gauri in unghii.

Trendul poate fi aplicat si unghiilor artificiale, la fel de bine si cu un efect maxim, poate chiar mai usor decat in cazul celor naturale, care au nevoie, de cele mai multe ori, de un tratament anterior de fortificare, pentru a nu se rupe sau exfolia in timpul gauririi.

Un rezultat bun si de durata pentru aceste modele unghii de toamna se poate obtine daca piercingul este aplicat la coltul unghiei, insa si partea centrala poate fi impodobita cu un astfel de mic decor.

Strasuri si margele pentru modele unghii de toamna

In ceea ce priveste micutele bijuterii care vor fi purtate ca manichiura, exista o gama foarte variata din care se poate alege, deoarece poti inclina pentru decoratiuni cu margele, strasuri sau chiar mici obiecte reproduse in miniatura.

Pot fi obtinute astfel rezultate spectaculoase, insa, inainte de aplicarea piercingului, unghiile trebuie lacuite cu diferite oje colorate, care au drept scop realizarea unui efect vizual foarte convingator. Lacul in culori puternice este foarte popular, cum ar fi rosul, verdele menta sau fucsia, ori diferite combinatii realizate cu solutii bicolore.

Tratamente anterioare pentru modele unghii de toamna

Vor fi folosite tot felul de lacuri cu sclipici, decoratiunile vor fi pline de fantezie, desenele originale si caracterizate de culori fluorescente, puternice, specifice tineretului care nu vrea sa treaca neobservat. In general, moda pentru femei, a sezonului despre care vorbim, este orientata pe rezultate pline de stralucire si eleganta.

De altfel, acest stil se intrevede deja, deoarece multe femei au apelat la el inca din aceasta vara. Desi piercingul poate fi aplicat si unghiilor naturale, el este mult mai durabil daca se face in cele reconstituite cu gel.

Pentru a beneficia de unul dintre aceste modele unghii de toamna de exceptie, este bine de a incepe, inainte cu cateva saptamani, un tratament de rigidizare a unghiilor, iar pentru acest lucru se recomanda consultarea unui estetician, care va sti cum se pot obtine cele mai de incredere unghii cu gel, incat sa fie foarte rezistente, pentru a nu se rupe in timp ce vor fi facute gaurile pentru prinderea micilor bijuterii.

In nici intr-un caz nu merita facute acasa, daca nu ai experienta si dexteritatea necesara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.