S-au spus multe vis-a-vis despre socul pe care il are modernizarea la nivel mondial si in ce fel modifica modul nostru de viata. Noile tipuri de smartphone-uri, laptop-uri, instrumente de birou, aparate electrice si pana la automobilele pe care le conducem s-au alaturat unei liste lungi de materiale cu care tehnologia a modificat modul de folosire. Astfel, articolul acesta descrie una dintre autovehiculele autonome care schimba viitorul, masina electrica Tesla. Chiar daca nu este un nume cunoscut in domeniul auto, Tesla este una dintre firmele care a pus accent mare pe inventiile sale de la nepoluant, pana la ecologie.

Majoritatea bateriilor electrice care au fost create pentru masini sunt produse cu mari celule electrochimice. Bateriile li-ion utilizate la automobilele electrice Tesla foloseste celule ale caror dimensiuni comune intalnite la sistemele fara fir Panasonic. Aceasta reprezinta un factor decizional pentru reducerea costurilor la viitoarele vehiculele care vor intra pe piata, pentru ca, in acest mod, automatizarea, costul si greutatea bateriei nu vor fi atat de scumpe si nu-si vor pierde calitatea data utilizatorilor. Pentru toate masinile automome, aceasta marca inovatoare a descoperit mai mult de 600 de statii cu turbocompresoare distribuite in intreaga lume si cam 3600 de incarcatoare individuale. Ca rezultat, utilizatorii au posibilitatea de a-si incarca masinile electrice in mod usor si convenabil in doar 35 de minute, aproximatix, insa depinde de tipul de masina pe care il are utilizatorul. In Spania, aceste pene de curent de incarcare s-au inmultit.

Asadar, este de asteptat sa se creeze o serie de unitati de schimbare a bateriei pentru inlocuirea cu una noua in aproximativ 90 de secunde, imediat ce observi ca cea curenta este descarcata. In acelasi fel, trebuie remarcat faptul ca bateriile acestea pot fi reincarcate la prizele din locuintele utilizatorilor. Nu este vorba de poseda o masina cu un design foarte modern si sofisticat la exterior, de asemenea, trebuie sa se tina cont de contributia la reducerea poluarii si deoarece ofera siguranta soferului si persoanelor care se afla cu el in masina. Acestea sunt cateva dintre avantajele oferite de automobilul electric Tesla. Spre sfarsitul anului 2015, intreprinderea a dezvoltat o actualizare a software-ului care contine un pilot automat. Acest lucru, conform dezvoltatorului sau, defineste masina viitorului.

Desi functia inca trebuie imbunatatita, masina autonoma poate controla spatiul dintre o masina si alta. Tesla are posibilitatea de a parca singure fara ca soferul sa trimita notificari de coliziune. Referitor la aspectele securitatii, intreprinderea deja lucreaza la modernizarea si modificarea sistemului sau. In prezent, inventatorii au pus accent pe vanzarea catre populatia de clasa medie-superioara. Cu toate acestea, va deveni o masina electrica accesibila pentru toate persoanele care doresc sa o achizitioneze. Producatorii sunt capabili sa demonstreze ca masina autonoma Tesla poate fi automobilul viitorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.