Lg ecran felxibil

Compania LG vrea să facă ca montarea unui televizor să fie făcută la fel de ușor ca și lipirea unui magnet pe frigider.

Vă vine să credeți?

În cadrul unui eveniment ce a avut loc săptămâna trecută, gigantul de electronice din Coreea de Sud a prezentat un televizor de 55-inch incredibil de subțire, pe care îl puteți monta pe perete prin apăsare folosind magneți.
Este doar un concept, și nu există vreun indiciu încă dacă acest produs va ieși de fapt pe piață.

Scopul prezentării a fost întradevăr să anunțe planurile LG de a se concentra pe producția de ecrane OLED pentru produsele viitoare.

Ecranul TV în sine are mai puțin de 1 milimetru grosime, arată ca o foaie de hârtie, și după cum puteți vedea în imaginea de mai jos, un pad magnetic menține televizorul flexibil pe perete

Ecran LG OLED Flexibil

Noul ecran LG marchează încă un alt dispozitiv concept care prezintă modul în care ecranele fexibile pot fi implementate în produsele electronice folosite zi de zi.

Atât LG cât și Samsung au fost pionierii tehnologiei de display-urilor flexibile în ultimii ani, dar nu am înțeles cu adevărat de ce gadget-urile cu ecrane curbate ar fi necesare. Ei bine se pare că un televizor ca cel prezentat de LG săptămâna trecută , începe să ne răspundă la acesta întrebare puțin.

Se zvonește că Samsung este capabil de a dezvolta un telefon complet flexibil până în 2016, lucru confirmat și de un director al companiei în cadrul unui eveniment care a vut loc în noiembrie anul trecut în New York.

Atât Samsung cât și LG au lansat telefoane cu ecrane curbate, dar nu au avut încă, un impact foarte mare la consumatori

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.