tabla neagra striata

Prin procesul de laminara la cald al otelului se poate realiza materialul de constructie cunoscut sub numele de tabla neagra striata. Aceasta este recomandata sa fie folosita in proiectele care necesita protectie impotriva umezelii, datorita faptul ca una dintre fetele sale prezinta striati proeminente. Iar datorita faptului ca cealalta fata a tablei este neteda, poate avea mai multe intrebuintari.

Unde se poate folosi tabla neagra striata?

Specialistii in domeniul constructilor recomanda folosirea de tabla neagra striata in proiecte precum:

De regula, tabla neagra striata isi gaseste cea mai buna intrebuintare in acele proiecte unde alunecarea este problema principala ce trebuie inlaturata.

tabla neagra striata

Mai exista zone in care umezeala reprezinta un impediment, ca de exemplu in zona scarilor si a cailor de acces pietonal. Acest tip de tabla va actiona ca o bariera de protectie si va impiedeca alunecarea.

In domeniul constructiilor maritime, contactcul cu apa este permanent, astfel ca acest material de constructie este mai mult decat ideal de folosit in genul acesta de proiecte.

O alta intrebuintare a acestui tip de tabla este in realizarea masinilor de pompieri si a ambulantelor.

Din cele prezentate mai sus, se poate deduce ca tabla neagra striata isi gaseste cel mai des intrebuintare in multe proiecte unde este nevoie de o anumita protectie impotriva umezelii. Dar, in acelasi timp cei care lucreaza in acest domeniu pot sa afirme ca se poate folosi fara probleme si in alte tipuri de proiecte.

Ce caracteristici intalnim la tabla neagra striata?

Tabla neagra striata are trei proprietati care o scot in evidenta si anume:

  • In primul rand nu permite alunecarea – datorita striatilor proeminente acest tip de tabla este ideal de folosit in acele proiecte care necesita o protective impotriva alunecarii. De regula, in cadrul acestor proiecte apa este un factor care este mereu prezent. Astfel ca prin intrebuintarea acestui tip de material de constructie se asigura siguranta oamenilor.
  • Are o rezistenta ridicata la uzura – datorita faptului ca tabla neagra striata este realizata prin intermediul laminarii la cald, aceasta are o rezistenta ridicata la uzura. Iar faptul ca este confectionata din otel, o face foarte durabila in timp. Cumparatorul poate asadar considera cumpararea acestui material drept o investitie.
  • Prezinta o suprafata cu auto-drenaj – tot datorita acelor striatii de pe una dintre parti, reiese o alta proprietate si anume proprietatea de a se auto-drena. Pe langa ca confera protectie impotriva apei si a umiditatii, apa poate fi si eliminata cu usurinta.

Poti comanda tabla neagra striata chiar astazi de de la Mesteru Manole la un super pret

Mai mult decat atat, daca ai nevoie de alte materiale de constructii pentru proiectul tau, le poti gasi tot aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.