inchirieri auto bucuresti

De cele mai multe ori, oamenii din Bucuresti nu se gandesc sa inchirieze masini pentru ca cei mai multi dintre ei ori detin o masina propie ori folosesc transportul in comun. Pe langa acestea multi dintre ei au inceput sa apara si mijloace noi de transport cum ar fi: role, trotineta, biciclete.

Inchiriere de masini in Bucuresti?

Cei de la DpdRent aduc in Bucuresti o noua alternativa pentru transportul in Bucuresti. Inchirierea de masini. In alte tari aceasta solutie este foarte mult folosita, insa in Romania inca este la inceput, dar totusi incepe sa infloreasca, mai ales in Bucuresti, unde traficul este foarte aglomerat.

Inchirierile de masini pot salva foarte multe persoane din situatii extrem de neplacute si poate deveni o solutie buna. Companiile specializate in serviciile de inchirieri auto din Bucuresti pun la dispozitie oferte de inchirieri de masini pentru persoanele care au nevoie de transport sau pentru cei care necesita asitenta rutiera.

Ce avantaje ofera firmele de inchirieri de masini din Bucuresti?

  • Inchirieri de masini pentru transfer in Bucuresti de pe acest link: https://dpdrent.ro/ – serviciul de inchiriere auto strict pentru transportul in interes personal in interiorul orasului si utilizeaza masina inchiriata la fel ca masina proprie.
  • Inchirieri de masini pepntru transfer de la aeroport – serviciul de inchiriere a unei masini special destinate transferului catre aeroport sau bineinteles, de la aeroport in oras. Atentie, caci cursele de taxi de la aeroport si pana in oras pot fi foarte costisitoare, deci este posibil sa fie mai rentabil sa inchiriezi masini.
  • Inchirieri auto pentru plimbare prin Romania – acest serviciu include aceleasi avantaje ca si punctul anterior, cu mentiunea ca acestea sunt extinse la nivelul tarii.
  • Inchirieri auto cu sofer: inchirierea de masina cu sofer presupune un pret mai mare pentru serviciile un sofer care sa asigure transportul.
  • Asistenta rutiera – bineinteles, serviciul de inchirieri auto DpdRent ofera si asistenta rutiera pentru situatiile in care masina personala a clientului are probleme. Asistenta rutiera de la DpdRent este non stop.

De ce ai nevoie pentru a inchiria o masina in Bucuresti?

Si DpdRent, la ca si celalalte companii care inchiriaza masini vor cere viitorilor clienti anumite documente personale pe baza carora sa fie inchiriat contractul de leasing pentru autovehiculul inchiriat. De aceea, clientii trebuie sa prezinte o copie dupa buletin, o copie dupa contractul de munca si o adevereinta de salariat pentru a se bucura de serviciile celor de la dpdrent.ro. Actele ii ofera furnizorului o garantie si mai mult decat atat, permit si realizarea unei oferte personalizate pentru fiecare client.

Daca nu ai o masina personala si nici nu vrei sa apelezi la mijloacele de transport in comun, serviciul de inchirieri auto de la DpdRent este tot ce ai nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.