Bieletele de directie inlocuite la timp vor asigura un control mai bun asupra sistemului de directie al masinii

Mentinerea unei directii de deplasare constante si usor de controlat in cazul folosirii unui autovehicul este posibila cu ajutorul sistemului de directie. Practic ai cateva componente mecanice care asigura o deplasare sigura si rapida in directia dorita, controland permanent orice fel de miscare de la nivelul rotilor.

Sistemul de directie al oricarei masini este format din mai multe componente cu o uzura diferita in timp, in functie de modelul masinii si de modul in care este utilizata masina. Bieleta de directie este o componenta a sistemului de directie care are nevoie de inlocuiri ceva mai dese. Ea conecteaza caseta de directie cu capul de bara, seamana cu o tija, reglata prin infiletare, montata in capetele exterioare ale casetei de directie, avand un capat oscilant. Autoturismele moderne au doua bielete de directie, care ajung sa se uzeze relativ rapid, de la socurile primite de caseta prin roti. Apar zgomote la bielete, un „joc” al acestor elemente, directia nu va mai fi precisa si inchegata.

Daca vrei sa schimbi bieletele de directie le schimbi o data cu capul de bara. Rolul bieletelor este foarte simplu: transmit miscarea de la caseta de directie la elementele de directionare de la nivelul rotilor. Inlocuirea bieletelor va deveni necesara daca apare uzura pe articulatiile sferice din capetele bieletelor de directie, daca sunt deformari ale bieletelor. Amanarea schimbarii bieletelor de directie intr-un service cu un departament specialiazat de mecanica auto si intretinere auto poate duce la articulatii care se desprind de corpul lor, roti rasucite brusc, la oierderea controlului asupra directiei masinii.

Modificarile de forma si de functionare care determina o inlocuire bielete directie rapida intr-un service autorizat pot sa apara si dupa socuri, dupa accidente. Doar un mecanic auto autorizat isi poate da seama de defectele bieletelor de directie si le poate inlocui cu unele noi din materiale de calitate. Best Tires Shop are o echipa de macanici auto cu experienta vasta in domeniu, care stiu ce au de facut de fiecare data.

Indiferent ca te programezi pentru revizii sau pentru verificari punctuale cand suspectezi niste defecte mai grave, bieletele vor ajunge sa fie evaluate si reparate, inlocuite. Personalul calificat de la Best Tires foloseste doar metode de interventie moderne si aparatura de ultima generatie pentru inlocuirea componentelor deteriorate, piesele utilizate provin de la distribuitori autorizati.

Programarile se pot face foarte rapid in service, mecanicii Best Tires Shop au studii de specialitate si pregatire excelenta pentru a putea rezolva pe loc toate defectiunile semanalte la directie si pentru a oferi cele mai bune sfaturi de intretinere si de utilizare, de evitare a uzurii componentelor mecanice.

Cu oferte de pret excelente si pachete de servicii adapatate nevoilor clientilor, Best Tires ramane cea mai rapida solutie pentru a remedia problemele la sistemul de directie al masinii si a avea deplasari sigure si confortabile indiferent de distanta pe care te vei deplasa. Masina va functiona ca in primele zile de utilizare dupa o vizita la Best Tires si clientii vor fi multumiti de toate rezultatele verificarilor punctuale sau ale reviziilor complete realizate de catre profesionisti cu experienta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.