De exemplu, am fost intrebata in ultima perioada daca cunosc un magazine, pe undeva, care sa comercializeze haine si incaltaminte pentru cei cu marime extreme, care sunt mai impliniti din punct de vedere a numerelor pe care le poarta la papuci si la haine, tricouri si panatloni.

Pentru ca in zona noastra nu prea se gasesec asemena produse, cu mai multi X, am descoperit in marea mea plimbare un magazin cu haine second hand, de import Germania care are produse pentru toate gustruile. Din marea mea cautare printre haine am gasit si articole vestimentare dedicate perosoanelor cu mai multe kg, haine marimi mari femei 58 60 62. Mai mult, aveau si incaltari cu marime, daca le pot spune, uriase, de la 45 pana la 49. Papuci, adidasi, slapi si chiar bocani.

Astfel, mi-a zis, cat de important este reclama facuta. Asadar si clientul isi gaseste ce are nevoie, iar proprietarul magazinului scapa de marfa adusa si mai ales face vanzare.

Asadar, am facut reclama eu imediat, iar cunostinta care are peste 1.95 cm si o greutate considerabila, de peste 130 kg si mai ales care poarta marimea la papuci 46 a avut de unde sa-ti aleaga ce ii trebuia de la magazinul cu haine second hand. Costul a fost mic, tricourile, hanoracele, gecile, blugii si incaltarile sunt de calitate, de firma – ca astea sunt timpurile si mai ales a mai iesit din casa, s-a mai intalnit cu alte persoane, a mai iesit din starea prosta in care se afla.

Multi spun, ca magazinele cu haine second hand pot fi foarte bine un loc de discutii si mai ales noi prietenii, asta pentru ca, in zilele noastre foarte multe persoane le trec pragul si pentru ca preturile sunt foarte mici, sunt de calitate, de cele mai multe ori produse unicat.

Un patron de magazin cu haine de import, la mana a doua mi-a spus cum ajung hainele de la germani sa fie comercializaste in magazine din diferite orase ale tarii noastre, Romania.

Tot timpul produsele sunt in pas cu moda, adica nu sunt vechi, sunt atractive, materiale bune folosite, au un grad scazut de usura, ele fiind purtate de foarte putine ori, sau  de cele mai multe ori sunt noi, cu eticheta si pentru ca, ei considera ca au iesit din uz.

Trebuie sa stiti si ca, articolele vestimentare, inainte de a fi comercilizat au fost spalate la temepraturi ridicate, dezinfectate si mai ales calcate la abur in hali speciale. Comercianti mai spun ca hainutele sunt aduse din Germania, din zonele bogate ale acestei tari prin procedeul door to door.

Tip: Daca cauti cele mai mai reduceri haine iti recomand sa vizitezi site-ul Crazy-Deals.ro la categoria de reduceri Fashion. Vezi gasii cele mai noi promotii, cupoane de reducere, vouchere ale celor mai populare magazine de haine online din Romania. Redcuerile ajung pana la 80%, trebuie doar sa le verifici periodic, sau sa te inscrii la notificari si asa nu vei pierde niciuna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.