folie-magnetica

Foliile magnetice sunt materiale turnate din cauciuc sintetic de diferite grosimi care contin in structura lor magneti microscopici. Sunt create utilizand cele mai noi tehnologii in vigoare, fiind utile pentru diverse intrebuintari.

O folie magnetica poate sa fie folosita pentru a proteja vopseaua unei masini, este una dintre principalele intrebuintari a unei astfel de folii.

Totodata, un asemenea produse poate fi util pentru a lipi pa capota unei masini diverse mesaje. Astfel, poti sa lipesti un mesaj publicitar, nu numai pe capota masinii, dar si pe usile laterale. Foliile magnetice sunt usor de utilizat, trebuie numai sa fie respectate intocmai intructiunile de folosire ale acestora. Ca sa le lipesti, exista adeziv pe partea care nu este magnetica. Se lipeste foarte usor pe suprafete metalice.

Aceste folii se pot taia foarte usor cu ajutorul unei foarfece, nu este un procedeu greu. Daca nu vrei sa o tai cu foarfeca, poti sa folosesti un cutter, este foarte usor de utilizat.

Dimensiunile foliilor difera

In functie de utilitate, dimensiunile foliiilor magnetice difera. Unele sunt mai late, altele sunt mai inguste. La fel se procedeaza si cand vine vorba dspre grosime, unele folii sunt mai subtiri, in timp ce altele sunt mai groase.

Foliile magnetice se bucura de rezistenta la apa, temperaturi scazte, la variatiile de temepratura, care sunt atata de intalnie in tara noastra. Asadar, aceste folii pot fi folosite fara teama ca se vor strica de la temepraturile foarte ridicate ori de la temperaturile foarte scazute, ele sunt facute sa aiba o durata lunga de viata, au rezistenta.

Foliile magnetice au beneficiul de a fi flexibile, nefiind rigide pot fi usor de utilizat, nu este o problema sa le lipesti o suprafata care nu este total dreapta. Insa trebuie sa te uiti cu atentie, sa vezi ca foliile au fost lipite exact cum trebuie, ca totul s-a facut bine.

Foliile magnetice pot fi comandate la magazinele online specialiate sau de la producatori precum Dasscenter, si le vei primi acasa in cel mai scurt timp posibil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.