Trebuie sa realizezi lucrari de constructie si ai nevoie de ajutorul unor specialisti in excavatie? Sau vrei sa-ti realizezi propriul proiect de amenajari exterioare, dar iti trebuie sprijinul unor mesteri priceputi? Petrifalean SRL este solutia! Firma ofera servicii de excavatii si amenajari exterioare, precum si inchirieri de utilaje, si vinde, totodata, produse prefabricate din beton si garduri.
Infiintata in anul 2006, in judetul Alba, firma SC Petrifalean SRL a executat lucrari in toate colturile tarii, cu preponderenta in judete precum Alba, Sibiu, Hunedoara, Cluj, Arad, Timisoara, Brasov, Mures si Bistrita Nasaud. Societatea ofera servicii de excavatii si amenajari exterioare, precum si inchirieri de utilaje, si vinde, totodata, produse prefabricate din beton si garduri, asigurand calitate la cele mai convenabile preturi.
Consultati portofoliul societatii Petrifalean SRL, accesand site-ul oficial www.petrifalean.ro, si tot aici veti gasi si informatiile necesare pentru a lua legatura cu reprezentantii firmei, in privinta cererii de oferta. Nu mai stati pe ganduri si apucati-va acum de lucrarile pe care le amanati de atata timp din cauza banilor, pentru ca Petrifalean SRL va sta la dispozitie cu preturi pentru toate buzunarele.

 

Despre Petrifalean

Firma SC Petrifalean SRL a luat fiinta in anul 2006, incercand sa se adapteze permanent cererilor de pe piata. Pastrand o stransa legatura cu clientii sai, Petrifalean cauta cele mai bune si mai moderne solutii de a oferi produse de o calitate foarte buna, la preturi competitive.

Din gama de produse prefabricate din beton, ale societatii, fac parte placile de beton pentru garduri in diferite forme si dimensiuni,  stalpii  pentru  garduri din placi de beton, protectii si ornamente pentru stalpi si garduri si diferite imitatii pentru placat, borduri, pavaje, rigolii in diferite forme si masuri. De asemenea, Petrifalean SRL ofera si servicii de excavatii si amenajari exterioare, precum si inchirieri de utilaje. Experienta acumulata de-a lungul timpului si relatiile solide pe care firma le-a intemeiat cu clientii, stau la baza calitatii serviciilor oferite de Petrifalean SRL, precum si la reusirea intocmirii unui vast portofoliu de lucrari, ce sta marturie pentru seriozitatea si profesionalismul acordat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.